Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea a făcut anunțul! Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

Roxana Vancea a făcut anunțul! Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

Nu mai este un secret faptul că Roxana Vancea va deveni mămică. Cu toate că ea a fost mămică și până acum, pentru fiul soțului ei, frumoasa șatenă va intra în „normă întreagă” după nașterea bebelușului. Ea a făcut și marele anunț despre sexul copilului pe care îl poartă în pântece.

Roxana Vancea va fi mamă de…

Roxana Vancea va deveni mămică de băiat. Vedeta a făcut anunțul în cadrul unei emisiuni televizate. Roxana Vancea a spus și care va fi numele celui mic. Ea a precizat că numele a fost ales de frățiorul ei mai mare și acesta va fi „Ayan”. Tot fiul soțului ei a fost acela care i-a anunțat și părinții Roxanei.

L-am trimis pe Milan să le spună și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. ”Vine barza?”, îl întreabă tatăl meu. ”Da o să vină barza”, spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta. Am vorbit înainte cu Milan înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și ăi spuneam că există posibilitatea să fie o suriroară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă.„,a povestit Roxana Vancea.

4 luni și o săptămână. Încă nu mi se vede burtica. Am fost aseară la control pentru că ultima oară mi-a zis că 70% o să fie băiat. Aseară mi-a confirmat că o să fie 100% băiat. O să fie scorpion sau săgetător. Da, am făcut pasul exact când am simțit că sunt pregătită să fiu mamă. Până atunci am fugit de asta cât am putut. Avem o relație foarte frumoasă, petrecem mult timp împreună, Milan stă mai mult la noi. Nu simt că nu este copilul meu. (…) Eu vreau să nasc normal, s-ar putea să nu am foarte multe variante.”, a mai povestit Roxana Vancea.

Ce declarații a făcut Roxana Vancea după ce s-a aflat despre sarcina ei

Vedeta a recunoscut faptul că ea și soțul ei s-au străduit ca ea să rămână însărcinată. Roxana a dezvăluit faptul că Dragoș a încetat să mai ia suplimente pentru sală, dar acum totul este bine și cei doi sunt nerăbdători de venirea pe lume a celui mic.

Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el.”, a declarat Roxana Vancea.

Câte kilograme s-a îngrășat Roxana Vancea în 4 luni de sarcină

Deși este însărcinată în patru luni, Roxana arată senzațional! Însă toată lumea se întreabă câte kilograme s-a îngrășat! Fosta asistentă TV a mărturisit cu mândrie că a luat în greutate doar 800 de grame în aceste patru luni de sarcină.

Și chiar încă nu i se vede burtica!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: