Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vașniuc, trasă la răspundere de o firmă de ochelari după ce a cerut o pereche pe gratis: „Puteați să vă cumpărați, că nu sunt o avere!” FOTO

Roxana Vașniuc, trasă la răspundere de o firmă de ochelari după ce a cerut o pereche pe gratis: „Puteați să vă cumpărați, că nu sunt o avere!” FOTO

GALERIE FOTO (3) Roxana Vașniuc, trasă la răspundere de o firmă de ochelari după ce a cerut o pereche pe gratis

Roxana Vașniuc, trasă la răspundere de o firmă de ochelari după ce a cerut o pereche pe gratis, în schimbul unui serviciu pe care tot mai mulți influenceri îl practică. Iată toate detaliile!

Roxana Vașniuc, trasă la răspundere de o firmă de ochelari după ce a cerut o pereche pe gratis

Roxana Vașniuc a fost trasă la răspundere de o firmă de ochelari după ce a cerut o pereche pe gratis. Aceasta a scris în privat unei firme de ochelari, de pe pagina personală de Instagram, pentru a primi o pereche de ochelari pe gratis în schimbul unui serviciu de tip barter, troc mai pe românește. Tânăra urma să posteze câteva fotografii pe pagina personală de Instagram cu ochelarii primiți, pentru a le face reclamă celor pe care i-a contactat, însă nici până în ziua de astăzi nu și-a onorat promisiunea.

Roxana Vașniuc, certată de colaboratori: „Puteați să vă cumpărați, că nu sunt o avere!”

Aceștia au tras-o la răspundere, moment în care Roxana și-a găsit rapid cuvintele, scuzându-se, deoarece nu ar fi avut timp din cauza unor probleme de familie. În acel moment compania i-a spus că ar fi putut să-și cumpere ochelarii dacă nu voia să colaboreze, deoarece nu erau o avere. Aceștia și-au pierdut răbdarea în ceea ce o privește pe Roxana Vașniuc și au hotărât să facă publică această colaborare, postând întreaga conversație dintre ei. Momentan. nu știm dacă tânăra își va duce la bun sfârșit promisiunea prin care a intrat în posesia unor ochelari gratis.

„Puteați să vă cumpărați, că nu sunt o avere!”, i-au scris aceștia în mesaj privat Roxanei Vașniuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: