Redactia.ro
Home » Monden » Roxen, reprezentanta României la Eurovision a recunoscut că se consideră o persoană non-binară. „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Roxen, reprezentanta României la Eurovision a recunoscut că se consideră o persoană non-binară. „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Roxen a fost reprezentanta României la concursul Eurovision. Roxen cunoscuse celebritatea încă dinaintea participării la competiție, dar o dată cu acest titlu a intrat și mai mult în atenția publicului. Declarațiile ei au lăsat însă pe toată lumea cu gura căscată. Nu oricine ar avea curajul să recunoască acest lucru public.

Roxen se consideră o persoană non-binară

Roxen este una dintre artistele de la noi care este foarte sinceră și încearcă să fie cât mai apropiată de fanii și urmăritorii din mediul online. Ea nu se sfiește să-și pună viața personală pe tavă și să abordeze subiecte tabu. Artista a dezvăluit faptul că deși s-a născut fată, mereu în interiorul ei a simțit că este pe jumătate băiat. Cântăreața a povestit că de mică prefera activitățile pe care le aveau băieții și vestimentația masculină. Ea a povestit toate aceste lucruri online după ce astrologul ei i-a dezvăluit faptul că într-o viață anterioară, Roxen ar fi fost băiat.

De când eram foarte mică simt că sunt băiat în corp de fată. Imaginează-ți că trebuia să merg la concursuri și erau toate rochițele, trebuia să mă îmbrac în rochie și era ceva horror pentru mine. Sau orele pierdute în mall. Sincer tot timpul am crezut și am simțit că sunt un băiat în corp de fată.„, a declarat Roxen.

Artista a mai povestit faptul că la prima ecografie a mamei sale, medicii i-au spus că va avea băiat, iar mama sa își dorea foarte mult o fată. Ea crede că a devenit fată în urma rugăciunilor mamei sale de a avea o fetiță. Roxen a primit un mesaj de la un fan care i-a spus că cel mai probabil este o persoană non binară, iar artista a confirmat acets lucru. „Exact, acesta este cuvântul.„, a fost răspunsul lui Roxen.

Roxen suferă de depresie de la o vârstă fragedă

Un alt subiect sensibil despre care artista a vorbit este starea ei psihică. Roxen nu s-a ferit să recunoască faptul că suferă de depresie de la vârsta de 6 ani. Ea a mărturisit că după ani și ani de depresie și anxietate a reușit să și-o controleze și acum se află în cel mai bun punct al vieții ei.

Sufăr de depresie de la 6 ani și viața mea a fost ca un roller coaster. Știu că sunteți mulți care mă înțelegeți. Însă acum pot să mă laud și sunt foarte mândră de chestia asta, pentru că după ani am reușit să mă lupt cu depresia și anxietatea și chiar dacă o să vină înapoi, mă bucur de momentele astea cât de mult pot și o să fiu aici pentru voi. Cine are anxietate știe că nu poate fi ținută sub control. Ceea ce fac este să mă duc undeva să stau singură, să respir și să beau apă. Să mă gândesc că totul este bine. Am nevoie de aceste momente sau scriu cuiva.„, a mai spus Roxen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: