Redactia.ro
Home » Monden » Ruby, GOALĂ în pat! Bruneta s-a lăsat pozată aşa cum numai iubitul o vede în aşternuturi (FOTO)

Ruby, GOALĂ în pat! Bruneta s-a lăsat pozată aşa cum numai iubitul o vede în aşternuturi (FOTO)

Cum a trecut Ruby peste divorțul păriților ei! Artista a mărturisit totul: ”Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere”

Ruby este mereu o prezenţă sexy. Inclusiv în intimitatea propriei case. Artista iubeşte să pozeze provocator și nu se sfiește să renunțe la haine în fața camerelor de filmat, spre încântarea celor peste 1,5 milioane de fani care o urmăresc pe Instagram.

Frumoasa brunetă a încins imaginația fanilor săi, care s-au întrecut în laude la adresa frumuseţei cântăreţei.

Cum au reacţionat fanii?

Ruby s-a pozat în dormitor, fără sutien, iar fanii au fost foarte încântați de ceea ce au văzut. “Dar arată-le”, “Wow, ce sâni mari”, “Cam obraznică” – sunt câteva dintre reacţiile bărbaţilor, probabil.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RUBY (@rubyishot)

Cântăreaţa recunoaşte că, în cariera ei, se foloseşte foarte mult de senzualitate pentru a atinge culmile… succesului.

Ruby regretă că a făcut operaţii estetice

Deşi, în momentul în care s-a lansat puternic în showbiz, n-ai fi zis că Ruby are nevoie de intervenţii chirurgicale, Ruby tot a apelat la ajutorul specialiştilor esteticieni. Acum, peste ani, bruneta regretă că a făcut asta. Oricum ar fi, a recunoscut că e mulţumită de felul în care arată.

Ce a schimbat Ruby la înfăţişarea ei? Şi-a modificat forma sprâncenelor, nasului, apoi buzele, pe care și le-a dorit mai cărnoase. Deocamdată, mărturiseşte că se opreşte aici.

Tot ce am obținut în viață, am obținut prin forțe proprii, prin munca mea și determinarea mea. Iar faptul că-mi place să mă simt bine, frumoasă și sexy mi se pare că nu ar trebui să fie judecat și blamat.

Ruby

Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea și să mă bucur de ea și cred că asta ar trebui să facă orice fată tânără”, a spus Ruby.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: