Redactia.ro
Home » Monden » Ruby, scandalizată de niște filme pentru adulți! ”Nu-mi vine să cred că a apărut așa ceva”

Ruby, scandalizată de niște filme pentru adulți! ”Nu-mi vine să cred că a apărut așa ceva”

GALERIE FOTO (4) Ruby, scandalizată de niște filme pentru adulți! ”Nu-mi vine să cred că a apărut așa ceva”

Ruby a fost scandalizată de câteva filme pentru adulți care au apărut pe internet. Oamenii au pretins că este artista, însă aceasta a negat totul. 

Ruby, scandalizată de niște filme pentru adulți

De curând, au apărut în online mai multe videoclipuri pentru adulți care pretindeau că protagonista ar fi chiar artista Ruby. Cântăreața a reacționat imediat la scena care s-a petrecut la începutul anului 2020.

Cancan.ro a primit mai multe filmulețe șocante, interzise minorilor, care au scandalizat-o pe frumoasa artistă. Cea mai sexy cântăreață din industria muzicală românească a rămas șocată când a văzut imaginile. Contactată de jurnaliștii publicației, artista a făcut primele dezvăluiri despre videoclipuri.

În video-ul +18, prim-planul este ținut de o sexoasă brunetă, care nu a ezitat să se filmeze în cel mai intim și exploziv moment. Potrivit mesajului care însoțea imaginile, tânăra, care pare să fie extrem de dezinhibată și a realizat un video demn de o producție pornografică, ar semăna extrem de mult cu Ruby.

”Nu-mi vine să cred că a apărut așa ceva. Nu sunt eu în imagini. Cele mai sexy poze ale mele sunt pe Instagram. Nici în telefon nu cred că am poze indecente”, a declarat Ruby în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ruby, scandalizată de niște filme pentru adulți! ”Nu-mi vine să cred că a apărut așa ceva”

Ruby și bunica ei au o relație specială

Ruby s-a mutat la casă nouă, de lux, în care a investit foarte mulți bani. Însă, deși viața i s-a schimbat, Ruby nu a uitat-o pe bunica ei. Artista nu locuiește doar cu iubitul ei, Robert, ci și cu femeia care a crescut-o și educat-o, care le-a ținut locul mamei și tatălui vedetei.

Artista nu a ezitat să apară în public alături de bunica ei ori de câte ori a fost nevoie, semn că nu îi este rușine cu ea, ci chiar se mândrește. Ruby a și filmat un clip în care apare și bunica ei, mândră de fata pe care a crescut-o. Artista o supune des pe bunica ei tachinărilor. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când toată lumea a fost acasă și s-a bucurat de o nouă zi liberă. În compania iubitului, a bunicii și a prietenilor, Ruby, cu masa plină de pizza, și-a filmat bunica pe seama căreia a și glumit minute în șir.

Sătulă să fie strigată prin casă cu diverse lucruri, în momentul în care voia să mai spună ceva, femeia i-a dat o replică care a șocat pe toată lumea prezentă. Pe cât de dură a încercat să fie, pe atât de amuzantă a fost și bătrâna.

”Ce tot vrei, fă? Aolo, Claudițo m-ai zăpăcit de când erai mică și acum tot nebună ești”, a reacționat imediat bunica artistei. Replica femeii i-a luat prin surprindere pe cei prezenți care au răbufnit în râs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: