Redactia.ro
Home » Monden » Ruby și-a scos bunica din sărite în fața prietenilor săi. Cum a reacționat bătrâna

Ruby și-a scos bunica din sărite în fața prietenilor săi. Cum a reacționat bătrâna

Ruby, excentrică din fire, și-a scos din sărite bunica chiar în fața prietenilor. Bătrâna nu a ezitat să reacționeze și a șocat pe toată lumea.

 

Cum a reacționat bătrâna

Ana Claudia Grigore, alias Ruby, s-a mutat la casă nouă, de lux, în care a investit foarte mulți bani. Însă, deși viața i s-a schimbat, Ruby nu a uitat-o pe bunica ei. Artista nu locuiește doar cu iubitul ei, Robert, ci și cu femeia care a crescut-o și educat-o, care le-a ținut locul mamei și tatălui vedetei.

Artista nu a ezitat să apară în public alături de bunica ei ori de câte ori a fost nevoie, semn că nu îi este rușine cu ea, ci chiar se mândrește. Ruby a și filmat un clip în care apare și bunica ei, mândră de fata pe care a crescut-o. Deși există o diferență mare între cele două, Ruby și bunica ei se înțeleg de minune, gândesc la fel și se înțeleg de minune. Ruby știe că nu trebuie să își supere bunica.

Însă, de această dată, lucrurile s-au schimbat. Ruby și bunica ei au avut un schimb șocant de replici  în fața prietenilor. Bătrâna este glumeață și i-a dăruit nepoatei sale, în urmă cu ceva timp, o pereche de bikini roz, foarte în trend. Ruby o supune des pe bunica ei tachinărilor.Acest lucru s-a întâmplat și recent, când toată lumea  afost acasă și s-a bucurat de o nouă zi liberă. În compania iubitului, a bunicii și a prietenilor, Ruby, cu masa plină de pizza, și-a filmat bunica pe seama creia a și glumit minute în șir.

Bătrâna nu a mai suportat și a răbufnit la un moment dat. Sătulă să fie strigată prin casă cu diverse lucruri, în momentul în care voia să mai spună ceva, femeia i-a dat o replică care a șocat pe toată lumea prezentă. Pe cât de dură a încercat să fie, pe atât de amuzantă a fost și bătrâna.

Bătrâna a declarat în repetate rânduri că nebunia lui Ruby nu a apărut de când este o persoană publică,  ci că a trebuit să suporte acest comportament al nepoatei sale toată viața.

,,Ce tot vrei, fă? Aolo, Claudițo m-ai zăpăcit de când erai mică și acum tot nebună ești”, a reacționat imediat bunica artistei. Replica femeii i-a luat prin surprindere pe cei prezenți care au răbufnit în râs.

După ce și-a pus nepoata la punct, bunica lui Ruby a încetat să mai facă pe dura și a revenit la vechile sentimente, lăudând-o pe artistă.

”Ea este bomboana de pe tort, e vârful vârfurilor”, a adăugat apoi bătrâna la adresa vedetei.Ruby nu ezită să își arate bunica în public ori de câte ori are ocazia și să se mândrească cu originile ei.

Etichete: