Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciune pentru infidelitate. Face minuni pentru soții între care a mai apărut o a treia persoană

Rugăciune pentru infidelitate. Face minuni pentru soții între care a mai apărut o a treia persoană

Rugăciune pentru infidelitate. Face minuni pentru soții între care a mai apărut o a treia persoană

Infidelitatea poate fi o experiență dureroasă și distrugătoare pentru o relație. Pentru cei care au fost trădați sau care se tem că partenerul lor ar putea fi infidel, rugăciunea poate fi o modalitate de a găsi pace. Iată aici cele mai puternice cuvinte, care te vor ajuta să îți aduci relația pe calea cea dreaptă.

Rugăciune pentru infidelitatea partenerului

Există căsnicii în care mai apare o a treia persoană, iar unul dintre parteneri este rănit și suferă. Singura modalitate de a ne rupe de realitate și de a scăpa de durere este să ne rugăm și să cerem ajutor celui de Sus. Ai încredere că partenerul de viață va vedea calea cea dreaptă și o va urma, după ce gândurile tale ajung la Dumnezeu.

Dacă suntem îngrijorați că partenerul nostru ar putea fi tentat să ne trădeze, rugăciunea poate fi o modalitate de a cere protecție și ajutor divin. Ne putem ruga pentru încredere, pentru comunicare deschisă și pentru o relație puternică și sănătoasă chiar dacă nu simțim ceva în neregulă, ci preventiv, ca să ținem departe problemele.

Dacă suntem cei care am fost infideli, rugăciunea poate fi o modalitate de a ne cere iertare de la partenerul nostru și de la Dumnezeu. Putem cere iertarea pentru greșelile noastre și pentru durerea pe care am provocat-o.

Indiferent de credința noastră sau de forma pe care o ia rugăciunea noastră, important este să căutăm ajutor divin și să avem încredere în puterea lui Dumnezeu de a ne ajuta să depășim orice situație dificilă. Rostește-o ori de câte ori simți nevoia să vorbești cu cineva, pentru că Dumnezeu e mereu acolo să te asculte.

„Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Mama a noastră, a tuturor femeilor necăjite, ajută-mă să-mi recuceresc bărbatul, să fim soți buni și iubitori toată viață! Dacă-i după voia Ta, dă-i putere bărbatului meu să se despartă de persoană care ne poate dezmembra familia și ajută-ne, Doamne, să trăim pururea în legea Ta și ferește-te de tot răul. Cu umilință mă rog la Tine, Domnul și Stăpânul vieților noastre, să ne dai sănătate și fericire, mie, soțului și copiilor noștri! Ajută-ne să ne păstrăm familia unită și fericită! Așa să ne ajute Dumnezeu. Amin.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: