Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciunea de la ora 19.00. Deschide Cerurile și te apropie de Dumnezeu

Rugăciunea de la ora 19.00. Deschide Cerurile și te apropie de Dumnezeu

Rugăciunea este cel mai bun mod de a ne apropia de Dumnezeu, de a ne uni cu El prin credință. Există o mulțime de scrieri importante, la care putem apela când avem probleme și când vrem să ne spunem oful. Rugăciunea de mai jos se rostește la ora 19.00 zi de zi și deschide Cerurile și ne ajută să ne mântuim.

Rugăciunea de citit la oră fixă

În orice seară, când simți că ești năpădit de probleme și nu știi cum să te mai liniștești, te poți ruga la Dumnezeu. Nu există un mod mai bun de a-ți găsi liniștea decât să vorbești cu El și să spui tot ce ai pe suflet.

Vezi și: Rugăciunea care te scapă de orice rău! Rostește-o seară de seară, timp de o lună

Rugăciunea de mai jos are o oră fixă și trebuie rostită zi de zi. O poți spune ori de câte ori simți nevoia și de câte ori dorești, dar la ora 19.00. Deschide porțile Cerului și te apropie de Dumnezeu, care ne călăuzește pașii mereu.

Când o rostim, toate puterile cerești merg înaintea lui Dumnezeu și îl îndeamnă să ne mântuiască.

Cine nu poate merge la biserică în mod constant se poate ruga ori de câte ori simte nevoia, pentru că cererea lui va fi ascultată. Nu uita, însă, să mulțumești pentru câte îți oferă Dumnezeu.

Poți face și mătănii și închinăciuni dacă ești în formă fizică bunâ. Aceste gesturi îți vor da o emoție și mai mare.

„Binecuvintează, Doamne, viața noastră și ne izbăvește în Anul cel Nou care vine și în toți anii vieții noastre de necazuri, de primejdii, de războaie și de toată răutatea și nedreptatea, dăruindu-ne tuturor zile bune și îndelungate, cu bună sporire și folos în munca noastră, cu fericire și liniște, ca să-Ți mulțumim pururea pentru toate și Ție mărire să înălțăm, împreună și Părintelui Tău Celui fără de început și Preasfântului și Bunului și de viață făcătorului Tău Duh acum și pururea și în vecii vecilor. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi păcătoșii. Amin!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: