Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciunea care te scapă de orice rău! Rostește-o seară de seară, timp de o lună

Rugăciunea care te scapă de orice rău! Rostește-o seară de seară, timp de o lună

Rugăciunea care te scapă de orice rău! Rostește-o seară de seară, timp de o lună

Rugăciunea este cel mai simplu și sigur mod prin care putem comunica cu Dumnezeu. Există o mulțime de scrieri importante și puternice, pe care le putem rosti pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu sau pentru a-i cere tot ce avem nevoie. Totuși, puțini sunt cei care știu care este cea mai puternică rugăciune, care te ajută să scapi de orice problemă.

Cea mai puternică rugăciune

Iată cea mai puternică rugăciune, care te scapă de orice problemă. Este destinată oricărui om care vrea să se apropie mai tare de Dumnezeu și să îi mulțumească pentru tot ce i-a oferit, dar mai ales să-i ceară prosperitate și noroc, înțelegere în familie.

Rostește-o zi de zi timp de o lună dacă simți că ai cununiile legate și nu te mai înțelegi deloc cu soțul tău. Este o rugăciune extrem de puternică, ce te ajută să ai o soartă mai bună, să fii ferit de orice vrăji și răutăți din jurul tău.

Se rostește zi de zi, timp de o lună. Efectele se vor observa imediat și vei simți mângâierea lui Dumnezeu, puterea lui la fiecare pas. Cele mai puternice rugăciuni sunt cele către rostite în milostenie, pocăință, așa că fii liniștit când vorbești cu Domnul, nu te grăbi și analizează fiecare cuvânt pe care îl spui.

„Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, cinstea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și casa mea, familia și colaboratorii de la muncă.

Doamne, să se depărteze vrăjmașii și să se îmblânzească, să am soarta bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea. Doamne, ferește casa mea de ură și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost.

„Doamne, veghează și întărește tineretul și copiii celor de-un neam și o credință cu noi. Doamne, ai grija de toți copiii și înțelepțește și pe copiii mei. (se dau numele pentru care se roagă). Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă! Doamne, să se împlinească toate rugăciunile noastre! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-Ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: