Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciune pentru Marțea Luminată. Aduce pace și bucurie în casele celor care o rostesc

Rugăciune pentru Marțea Luminată. Aduce pace și bucurie în casele celor care o rostesc

Rugăciune pentru Marțea Luminată. Aduce pace și bucurie în casele celor care o rostesc

Ne aflăm în Săptămâna Mare și mai sunt doar câteva zile până la Înviere. Pe 16 aprilie are loc Paștele, motiv pentru care înainte de marea sărbătoare trebuie să ne pregătim atât trupește, cât și sufletește. Iată mai jos o rugăciune extrem de puternică, ce se rostește în Marțea Mare și are o putere mare asupra celui care crede în ea și o spune cu smerenie și credință în suflet.

Cea mai puternică rugăciune de Marțea Luminată

Iată ce rugăciune ar trebui să spui în Marțea Luminată pentru noroc, sănătate și fericire. Este o săptămână importantă, cea de dinaintea Învierii, în care trebuie să fim mai buni, mai blânzi, să ne rugăm mai mult și să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat și pentru câte face pentru noi.

Este o scriere puternică, pe care oamenii o spun pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu și pentru a primi de la El ajutor înainte de Paște. Poți spune această rugăciune pentru iertarea păcatelor, pentru pace și fericire în familia ta și o viață liniștită alături de toți cei dragi.

„Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deşert nu mi-l da mie. Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi al dragostei dăruieşte-mi-l mie, sluga Ta. Aşa, Doamne Împărate, dăruieşte-mi ca să-mi văd greşelile mele şi să nu osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat eşti Tu în vecii vecilor. Amin.

Cel ce a înviat din morți, Hristos Adevăratul Dumnezeul nostru, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Sale și ale Preacuvioșilor și de Dumnezeu purtătorilor părinților noștri și ale tuturor sfinților, să ne miluiască și să ne mântuiască pe noi, ca un bun și de oameni iubitor.

Bine ești cuvântat, Stăpâne Atotțiitorule! Care ai luminat ziua cu lumina de soare și noaptea ai strălucit-o cu raze de foc. Care ne-ai învrednicit a trece lungimea zilei și a ne apropia de începuturile nopții. Ascultă   rugăciunea no astră și a tot poporului Tău. Și ne iartă tuturor păcatele noastre cele de voie și cele fără de voie.

Primește rugăciunile noastre cele de seară și trimite mulțimea milei Tale și a indurărilor Tale peste moștenirea Ta. Ocroteste-ne cu sfinții Tăi îngeri. Înarmează-ne cu armele dreptății Tale. Îngrădește-ne cu adevărul Tău. Păzește-ne cu puterea ta. Mântuiește-ne de toată primejdia, de tot vicleșugul celui potrivnic. Și ne dăruiește în această seară cu noaptea ce vine și toate zilele vieții noastre desăvârșit, cu pace, fără de păcate, fără sminteală și fără nălucire.

Pentru rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și ale tuturor sfinților, care Ți-au plăcut din veac. Amin.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: