Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciunea care te ferește de rele și de blesteme. Este mai puternică decât Tatăl Nostru

Rugăciunea care te ferește de rele și de blesteme. Este mai puternică decât Tatăl Nostru

Atunci când trecem prin perioade dificile, adesea ne întoarcem către Divinitate în căutarea ajutorului. Rugăciunile devin un refugiu, dar ne întrebăm adesea care dintre ele este cea mai puternică conform Bibliei.

Fiecare creștin-ortodox se confruntă cu momente de încercare și aspiră ca rugăciunile sale să fie auzite de Dumnezeu. Cu toate acestea, puțini cunosc cu adevărat care este rugăciunea considerată cea mai puternică din Biblie, o rugăciune capabilă să-i călăuzească în orice pas al vieții. De multe ori, această rugăciune puternică nu vine din preoți sau sfinți, ci poate fi găsită în paginile Bibliei.

Rugăciunea care te ferește de rele

De-a lungul istoriei, numeroși autori au înregistrat rugăciuni în Biblie. Unele dintre aceste rugăciuni sunt cunoscute pentru puterea și efectele lor miraculoase. Deși mulți consideră că „Tatăl nostru” este rugăciunea cea mai potrivită pentru a înfrunta răul, există și altele cu aceeași capacitate de aducere a binecuvântării. Însă, una dintre cele mai puternice rugăciuni se regăsește mai jos.

Este esențial să o rostești zilnic timp de o lună, iar vei observa că lucrurile din viața ta vor începe să se aranjeze cu mai multă ușurință și înțelepciune. Această rugăciune te va ajuta să iei cele mai bune decizii în viața ta, fie că e vorba de dragoste sau carieră.

Cea mai puternică rugăciune din Biblie

„Doamne, așa precum arde lumânarea mea de repede, luată din sfânta biserica, tot așa să-mi ajute Dumnezeu, Maică Precista și toți sfinții, că să piară tot atât de repede toate făcăturile, spurcăciunile, toate relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, farmecele, descântecele, meșteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casă mea, din familia mea, de la cei bântuiți de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și Casă mea, familia și colaboratorii de la muncă. Doamne, să se depărteze vrăjmașii și să se îmblânzească, să am soarta bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea. Doamne, ferește casă mea de ura și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost. Amin”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: