Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Rugăciunea care te va ajuta să scapi de necazuri și probleme. Trebuie să o rostești zilnic

Rugăciunea care te va ajuta să scapi de necazuri și probleme. Trebuie să o rostești zilnic

Cea mai puternică rugăciune pentru iertarea păcatelor din Postul Crăciunului. Rostește-o astăzi, către Sfântul Ignatie

În tumultul zilnic și presiunile vieții moderne, credința devine un pilon esențial în viața fiecăruia dintre noi. Rolul său este atât de semnificativ, încât vom explora o rugăciune specială care poate elibera mintea de gândurile nefaste și ne poate ajuta să obținem rezultate pozitive într-o lume adesea agitată.

Rugăciunea prezentată aici reprezintă un instrument valoros pentru cei care caută pacea interioară și o protecție împotriva influențelor negative. Pentru a experimenta beneficiile acesteia, trebuie să o rostim zilnic. Frecvența rugăciunii este cheia către obținerea rezultatelor dorite în viața noastră.

Rugăciunea care te scapă de necazuri

Într-o lume marcată de agitație și stres, multe persoane își caută refugiul în credință și spiritualitate. Rugăciunea devine astfel un instrument prin care putem găsi liniștea interioară în mijlocul furtunii cotidiene. Aceasta ne oferă un moment de conexiune cu divinul și ne ajută să ne regăsim echilibrul și să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important.

Este crucial să înțelegem că rugăciunea nu este doar un simplu gest ritualic, ci o sursă autentică de putere și vindecare. Ea ne poate oferi sprijinul necesar în momentele dificile ale vieții, atunci când ne confruntăm cu greutăți și necazuri. Prin intermediul acestei rugăciuni, putem elibera energii pozitive și putem respinge influențele negative care ne pot afecta starea de bine.

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești

„Doamne, așa precum arde lumânarea mea de repede, luată din sfânta biserică, tot așa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista și toți sfinții, ca să piară tot atât de repede toate facăturile, spurcăciunile, toate relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, farmecele, descântecle, meșteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiți de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și Casa mea, familia și colaboratorii de la muncă. Doamne, să se depărteze vrăjmașii și să se îmblânzească, să am soartea bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile și facăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea. Doamne, ferește casa mea de ură și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost.

Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate încercările și răutățile și dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări și viață fără de primejdii. Doamne, întărește-mă și păstrează-mi credința strămoșilor, credința creștinilor. Doamne, ocrotește pe părinții mei, pe frații mei, pe surorile mele (se spun numele lor) și dezleagă blestemele viilor și morților căzute asupra noastră. Și luminează mintea și soarta copiilor noștri, dă-le spor la învățătură și reușita în viață.

Doamne, veghează și întărește tineretul și copiii celor de-un neam și o credință cu noi. Doamne, ai grijă de toți copiii și înțelepțește și pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roagă respectivul.) Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea Ta cea sfântă! Doamne, să se împlinească toate rugăciunile noastre! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-Ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: