Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciunea celor 3 dimineți. Ajută la purificarea sufletului și îndeplinirea tuturor dorințelor

Rugăciunea celor 3 dimineți. Ajută la purificarea sufletului și îndeplinirea tuturor dorințelor

Rugăciunea celor trei dimineți este considerată una dintre cele mai puternice dintre cele toate existente. Ajută pe mulți oameni la vindecarea de dureri, boli, îndepărtează necazurile și purifică mintea și sufletul.

Rugăciunea celor 3 dimineți. Ajută la purificarea sufletului și îndeplinirea tuturor dorințelor

Rugăciunea celor trei dimineți îndeplinește orice dorință. Conform denumirii, ea se rostește timp de trei zile în fața icoanei, lângă care se aprinde o lumânare sau o candelă și se stă în genunchi.

Rugăciunea celor trei dimineți are o putere deosebită de ajutor. Ajută inclusiv la purificarea minții și sufletului. Ea are mai multe etape de rostire. Prima dată se spune către Dumnezeu rugăciunea de bază:

”Din somn sculându-mă, mulțumescu-Ți Ție, Preasfântă Treime, că pentru multa bunătatea Ta și pentru îndelunga-răbdare a Ta, nu Te-ai mâniat pe mine leneșul și păcătosul, nici nu m-ai pierdut cu fărădelegile mele, ci ai făcut iubire de oameni după obicei,” este rugăciunea de bază care se rostește în fiecare dimineață. După aceasta, se rostește câte o rugăciune dintre cele următoare, pe parcursul a trei zile.

Etapele rugăciunii celor 3 dimineți

Prima rugăciune, din prima dimineață: ”Sculându-ne din somn, cădem către Tine, Bunule, și cântare îngerească strigăm Ție, Puternice: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru rugăciunile îngerilor Tăi, miluiește-ne pe noi. Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Amin”

A doua rugăciune, din a doua dimineață: ”Din pat și din somn m-ai ridicat, Doamne; mintea mea o luminează, inima și buzele mele le deschide, ca să Te laud pe Tine, Preasfântă Treime: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru rugăciunile tuturor sfinților Tăi, miluiește-ne pe noi. Și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

A treia rugăciune, din a treia dimineață: ”Fără de veste Judecătorul va veni și faptele fiecăruia se vor descoperi, ci cu frică să strigăm în miezul nopții: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru Născătoarea de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi. Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh.Și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Sursa: a1.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: