Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciune de mare ajutor către Maica Domnului. Se rostește zilnic, în fața icoanei

Rugăciune de mare ajutor către Maica Domnului. Se rostește zilnic, în fața icoanei

Maica Domnului este considerată cea care îi ajută pe mulți oameni. Prin harul Său, Maica Domnului i-a vindecat pe mulți de boli, de necazuri, este protectoarea femeilor însărcinate și le ajută să devină mame.

Rugăciune de mare ajutor către Maica Domnului. Se rostește zilnic, în fața icoanei

De-a lungul timpului, rugăciunea către Maica Domnului a fost considerată una dintre cele mai puternice. Asta pentru că rezultatul nu a întârziat să apară și mulți oameni i-au devenit recunoscători. Maica Domnului este făcătoare minuni, protejează de tot ce înseamnă rău și ajută femeile să fie puternice.

Maica Domnului mai este cunoscută și Fecioara Maria. În perioada vieții Sale, a fost mama lui Iisus și logodnica lui Iosif. A rămas însărcinată cu ajutorul Sfântului Duh, păstrându-și fecioria. Mulți s-au mirat la acele vremuri de această minune.

Maica Domnului, născătoarea fiului lui Dumnezeu

Maica Domnului l-a născut pe Iisus într-o iesle de oi. Vestea nașterii a fost dată printr-o stea care a apărut pe cer. Magii au urmat-o și au răspândit apoi vestea în întreaga omenire. De atunci, în fiecare religie această naștere este interpretată în felurite moduri. De exemplu, în religia musulmană, Iisus este considerat un profet și nu fiul lui Dumnezeu.

Iată în rândurile următoare o rugăciune puternică pe care o puteți rosti, zilnic, în fața icoanei Maicii Domnului:

”Stăpână Preabinecuvântată, Maica Domnului ceea ce eşti o mare de daruri dumnezeieşti şi râu de binecuvantari pururea curgător, revărsând bunătatea ta tuturor celor ce cu credinţă aleargă la tine!

Căzând la icoana ta, ne rugăm ţie, întru tot înduratei Maici a Stăpânului Celui iubitor de oameni: revarsă asupra noastră, Stăpână, prea bogate milele tale şi cererile noastre cele aduse ţie, celei Grabnic Ascultătoare, grăbeşte a le împlini, întocmindu-le fiecăruia spre folos, spre mângâiere şi mântuire.

Cercetează-ne, preabună, pre noi robii tăi, cu darul tău, şi dă celor neputincioşi tămăduire şi sănătate desăvârşită, linişte celor înviforaţi, şi mângâie pe toţi cei ce pătimesc în felurite chipuri.

Izbăveşte, Atotmilostivă Stăpână, toate oraşele, satele și ţara aceasta, de toţi vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi, întorcând mânia lui Dumnezeu prin mijlocirea ta cea de Maică.

Şi slobozeşte pre robii tăi (numele) şi mă slobozeşte pre mine robul tău (numele) de toată neputinta sufletească, de năvălirea patimilor şi de căderea în păcat, ca fără împiedicare întru dreapta credinţă trăind veacul acesta, să ne învrednicim şi în cel viitor de bunătăţile cele veşnice, cu harul şi cu iubirea de oameni a Fiului şi Dumnezeului Tău, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, dimpreună cu Cel fără de început al Său Părinte şi cu Prea Sfântul Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: