Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciunea copiilor pentru părinții lor. Rostește-o zilnic și îi vei putea feri de rele

Rugăciunea copiilor pentru părinții lor. Rostește-o zilnic și îi vei putea feri de rele

GALERIE FOTO (2)

Rugăciunea a fost dintotdeauna un mijloc de comunicare spirituală și o modalitate de a ne conecta cu Divinul. Pentru copii, rugăciunea poate fi un mod puternic de a exprima iubirea, recunoștința și dorința de bine pentru părinții lor.

Rugăciunea este o modalitate prin care copiii își pot exprima sentimentele și emoțiile profunde, dar și o oportunitate de a-și dezvolta spiritualitatea și relația cu Dumnezeu sau cu forța superioară în care cred. Iată ce trebuie să rostești zilnic pentru ai proteja de rele pe cei care și-au dat viață.

Ce înseamnă rugăciunea pentru un copil

Copiii sunt binecuvântări neprețuite în viața părinților lor. Rugăciunea copiilor pentru părinții lor poate fi un act de iubire și recunoștință pentru tot ceea ce părinții au făcut pentru ei. Prin rugăciune, copiii pot exprima recunoștința pentru dragostea, grija, sprijinul și sacrificiul necondiționat pe care părinții le-au oferit de-a lungul anilor. Este o modalitate de a spune „Mulțumesc” în fața Divinului pentru darul prețios al părinților lor și pentru tot ceea ce părinții fac în fiecare zi pentru ei.

Rugăciunea copiilor poate fi, de asemenea, o rugăciune pentru binecuvântările și protecția divină asupra părinților lor. Copiii pot ruga pentru sănătatea, fericirea, succesul și împlinirea părinților lor în toate aspectele vieții lor. Ei pot cere protecție împotriva oricăror dificultăți, obstacole sau suferințe care pot apărea în calea părinților lor. Rugăciunea devine un mijloc prin care copiii se simt implicați și responsabili în a-și sprijini părinții și a-i ajuta să depășească provocările vieții.

Rugăciunea copiilor pentru părinții lor

„Doamne, Dumnezeule Cel atotbun, care mi-ai dăruit părinți buni, ca prin ei să mă împărtășesc de multe binefaceri. Cel ce voiești să le fiu recunoscător pentru viața ce prin ei mi-ai dat-o și pentru toate îngrijirile ce le au avut și au față de mine. Ție mă rog cu umilință pentru sănătatea și mântuirea lor.

Dumnezeule, Cel ce ești atotîndurat, dar și atotdrept, care binecuvântezi pe fii pentru părinții lor și, adeseori în dreapta ta mânie, îi pedepsești pentru păcatele lor, primește umilita mea mulțumire pentru binefacerile ce le reverși neîncetat asupra părinților mei.

Trimite-le Stăpâne cel atotbun și în viitor binecuvântările tale și le iartă lor toate greșelile pe care, ca niște oameni le-au făcut. Învață-mă ca să cinstesc în ei puterea Ta și să le fiu supus și recunoscător și mulțumitor pentru viața ce prin ei mi-ai dat-o și pentru toate îngrijirile ce au avut și au față de mine.

Ajută-mi că să urmez poruncile Tale cele sfinte, să le fiu supus, ascultător și să nu fac nimic care să-i amărască și să-i întristeze.

Răsplătește-le Preabunule cu facerile Tale de bine, pentru dragostea și îngrijirea neadormită, ce întotdeauna o au față de mine. Apără-i de toate necazurile și întristările. Dă-le viață lungă, fericită, liniștită și pașnică. Fă-i părtași de binecuvântarea Sfinților tăi, înmulțește roadele ostenelilor lor, fă să prisosească peste ei binefacerile tale și să sporească în virtuți și în îndestulare, ca să Te binecuvântăm în toate zilele vieții noastre. Amin”, este rugăciunea care trebuie rostită zilnic de copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: