Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciunea de vineri seara pentru sănătate și liniște! Purifică cele mai triste suflete și le apropie de Dumnezeu

Rugăciunea de vineri seara pentru sănătate și liniște! Purifică cele mai triste suflete și le apropie de Dumnezeu

Rugăciunea de vineri seara pentru sănătate și liniște! Purifică cele mai triste suflete și le apropie de Dumnezeu

Rugăciunea este comunicarea cea mai puternică cu Dumnezeu, un mod în care vorbim cu El și îi spunem ce probleme avem, mulțumindu-i, totodată, pentru câte ne-a dat. Iată mai jos o rugăciune extrem de puternică, destinată serii de vineri. Se spune că face minuni pentru cel care o rostește și ajută la îndeplinirea celor mai mari dorințe.

Rugăciunea care aduce liniște în familie

Rugăciunile ne ajută să comunicăm cu Dumnezeu, când ne găsim prea greu cuvintele ca să îi mulțumim pentru ce avem și să cerem ajutor în momentele grele. Trebuie să vorbim cu El mereu, să ne apropiem de El și să nu îl chemăm în viața noastră doar când dăm de greu.

Vezi și: Rostește această rugăciune dacă vrei să-ți purifici sufletul și corpul. Te apropie de Dumnezeu

Rugăciunea de mai jos este potrivită pentru cei care nu mai au liniște în suflet și caută vindecare. Rostește-o vineri seara, înainte de culcare, în prezența unei icoane și a unor lumânări aprinse, pentru o mai bună conexiune cu Divinitatea. Are o putere binefăcătoare pentru toți cei aflați în suferință, cei care simt că nu mai au niciun motiv să fie fericiți.

Face minuni pentru cei cu un suflet trist, care caută vindecare la Mântuitor și au nevoie de iertarea păcatelor, pentru a fi mai împăcați cu ei înșiși. Aduce un somn liniștit și o stare interioară magică.

Dumnezeule cel veșnice și Împărate a toată făptură, Cela ce m-ai învrednicit a ajunge până în acest ceas, iartă-mi păcatele ce am făcut în această zi: cu lucrul, cu cuvântul, și cu gândul, și curățește, Doamne, smeritul meu suflet, de toată întinăciunea trupului și a sufletului. Și-mi da, Doamne, în această noapte, a trece somnul în pace, că sculându-mă din ticălosul meu așternut, bine să plac Preasfantului Tău nume, în toate zilele vieții mele, și-mi ajută cu harul Tău să calc pe vrăjmașii cei ce se luptă cu mine, pe cei trupești și pe cei fără de trup. Izbăvește-mă Doamne de gândurile cele deșarte, care mă întinează și de poftele cele rele, că a Ta este împărăția, puterea și slavă, a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: