Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare seară. Ce minuni poate înfăptui

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare seară. Ce minuni poate înfăptui

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare seară. Ce minuni poate înfăptui

Iată care e rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare seară. Ce minuni poate aduce dacă este rostită de orice om cu credință în suflet.

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare seară. Ce minuni poate înfăptui

Arsenie Boca a fost un cunoscut preot ortodox român și duhovnic, recunoscut pentru înțelepciunea și spiritualitatea sa.

După absolvirea studiilor teologice, Arsenie Boca a fost hirotonit preot și a slujit în mai multe parohii din România. În timpul regimului comunist, a fost persecutat și anchetat de autorități pentru opiniile sale anticomuniste și pentru influența sa asupra credincioșilor.

Arsenie Boca este apreciat în special pentru înțelepciunea sa spirituală și darul său de a inspira oamenii prin cuvintele sale. El a scris și a rostit numeroase predicții, cuvinte de învățătură și sfaturi duhovnicești, care au fost publicate în mai multe cărți și publicații.

Mulți oameni îl consideră pe Arsenie Boca un sfânt și merg să îi viziteze mormântul, situat în Mănăstirea Prislop din județul Hunedoara, pentru a-i aduce omagii și pentru a se ruga. De-a lungul timpului, el a devenit un simbol al credinței și al rezistenței în fața persecuției.

Există o rugăciune specială despre care se spune că era rostită în fiecare seară de către Arsenie Boca. Se spune că este cea mai puternică rugăciune care poate fi spusă de către creștini și că aceștia găsesc adesea alinare și pacea sufletească după ce o rostesc. Totodată, această rugă poate înfăptui „minuni” dacă există cu adevărat credință în sufletului celui care o spune, iar viața acelei persoane se poate preschimba și poate fi mai bună.

„Dumnezeule veșnice și Împărate a toată făptură, Cel ce m-ai învrednicit a ajunge până în acest ceas, iartă-mi păcatele ce am făcut în această zi. Cu lucrul, cu cuvântul, cu gândirea, și curățește,
Doamne, smeritul meu suflet, de toată întinăciunea trupului și a sufletului.

Și-mi dă, Doamne, în această noapte, a trece somnul în pace, că sculându-mă din ticălosul meu așternut, bine să plac Preasfantului Tău nume, în toate zilele vieții mele. Și-mi ajută cu Harul Tău să calc pe vrăjmașii cei ce se luptă cu mine, pe cei trupești și pe cei fără de trup”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: