Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciunea zilei de luni. Rostește-o pentru spor și iertarea păcatelor

Rugăciunea zilei de luni. Rostește-o pentru spor și iertarea păcatelor

Rugăciunea zilei de luni

Rugăciunea este singurul mod prin care credincioșii pot comunica cu Dumnezeu și prin care aceștia își pot aduce mulțumirile sau rugile către Cel de Sus.

Trebuie să începi săptămâna în cel mai bun fel posibil, ceea ce înseamnă că trebuie să rostești o rugăciune, pentru a avea șapte zile luminate, în care să alegi mereu binele. Totodată, rugăciunea zilei de luni aduce noroc în casă și îți poate aduce ce nici nu sperai să ai.

Este necesar să îți rezervi câteva minute ție și relației cu Dumnezeu, așa că e bine să rostești această rugăciune, care este foarte puternică și te poate ajuta pe tine și pe familia ta în multe!

Rugăciunea zilei de luni. Îți va aduce spor în casă dacă o rostești

Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilință recunosc și mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiești. Deci, astăzi, că este luni și începutul săptămânii, mă rog cu umilință îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie și fără de voie, și-mi ajută să pun început bun și să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire!

O Doamne, astăzi îți dau sufletul și trupul meu și voință mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta. Pedepsește-mă Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viață. Și iartă pe cei vii și pe cei răposați, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, și pe toți ne învrednicește de mărirea Ta în răi.

La această pun mijlocitori pe Sfinții Tăi îngeri, către care zic: O, cereștilor ajutători și păzitori ai oamenilor, vouă mă închin și va mulțumesc, pentru ajutorul și conducerea ce ne-o dați în toate zilele nouă, nevrednicilor și păcătoșilor. Scutiți-mă de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți, că să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu! Invredniciti-mă să va văd la moartea mea, stand în jurul meu și să duceți sufletul meu în cer, că să se închine măririi Fetei lui Dumnezeu, iar vouă să va mulțumesc acolo, pentru purtarea de grijă ce ați avut pentru mine și binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci. Amin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: