Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciunile cu puteri miraculoase pentru credincioși. Ce trebuie să rostești pentru pedepsirea dușmanilor

Rugăciunile cu puteri miraculoase pentru credincioși. Ce trebuie să rostești pentru pedepsirea dușmanilor

GALERIE FOTO (2)

Este bine știută puterea rugăciunilor, mai ales de cei care practică des acest obicei. Însă, există și rugăciuni speciale pentru cei care vor să se protejeze împotriva dușmanilor și a intențiilor nu tocmai prietenoase. Iată ce trebuie să faci!

Persoanele care se simt urmărite sau lovite de “farmecele” dușmanilor pot învață câteva rugăciuni menite să îi protejeze de răutăți. În plus, cei care le rostesc vor descoperi că sunt protejați împotriva dușmanilor și a răutăților de orice fel.

Pe Voi, Apostoli slăviţi ai Lui Iisus, Mântuitorul v-a rânduit să fiţi stâlpi ai Bisericii pe care a întemeiat-o. Pe tine, Sfinte Petre, Mântuitorul te-a ales să fii piatra de temelie a Sfintei Biserici şi ţi-a dăruit harul să-i întăreşți în credinţă pe toţi fraţii tăi. Pe tine, Sfinte Pavele, Mântuitorul te-a făcut din duşman un ales prieten, iar Duhul Sfânt te-a numit să le arăţi neamurilor toate comorile învăţăturii creştine.

La Voi ne rugăm, când osânda unei judecăţi nedrepte se abate asupra vieţii noastre, să-i îndepărtaţi pe farisei din drumul nostru, luându-le cheile puterii, iar cuvântul lor să nu fie lucrător împotriva noastră. Amin. Acolo, în Împărăţia lui Dumnezeu, vă bucuraţi de vederea Lui în slava cerească.

Rugaţi-L pe Domnul secerişului să trimită lucrători sârguincioşi în ogorul Tău, pentru că toţi oamenii de bunăcredinţă să aibă parte de binefacerile pe care le primim de la Dumnezeu prin Sfânta Biserică. Slăviţi Apostoli Petru şi Pavel, să ascultaţi rugăciunea noastră, credincioşi încercaţi de cumplite necazuri, să fiţi milostivi şi să îndepărtaţi din viaţa noastră furia duşmanilor porniţi să ne doboare cu orice preţ. Amin”.

Rugăciunea celor care vor dreptate

Există și rugăciuni conform cărora, persoanele care își caută dreptatea, nu doar că o vor găsi, dar vor afla și adevărul.

„Purtătoare de chinuri Sfinta Paraschiva roagă-te părintelui ceresc ca pe mine cel împovărat cu toate păcatele și infrânat să mă ridice spre cuvântarea marirei Sale și mă îndrepteze, ca totdeauna să am sus inima, să gândesc la cele cerești, iar nu la cele pamântesti.

Roagă-te la Hristos, Fiul lui Dumnezeu, că a auzit ruga TA cea cucernică, că și pe mine leneșul, cel ce mă trândavesc spre rugăciune și spre împlinirea poruncilor lui Dumnezeu, să mă îndrepteze sai să-mi dea cuget, ca să doresc a mă ruga lui neîncetat. Cheamă și pe Duhul Sfânt – izvorul carele te-a întărit pe tine, Fecioara curataă la lupta cea buna că să-mi zideasca si mie inima curata și Duhul drept să innoaisca intru cele dinlauntrul ale mele și mai vârtos să mă cheme și să-mi dea osindie, ca să mă nevoiască în viața curată și să mă întărească în facerea faptelor bune.

Cred că toate acestea mi le poți mijloci mie, o Sfinta Paraschiva, la Sfânta treime și de vei vrea ai putință a-mi ajuta mie, că ceea ce ai preamărit pe Dumnezeu cu faptele tale. Amin”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: