Redactia.ro
Home » Știri » Rugămintea disperată a Cristinei Țopescu: „Dacă mi se întâmplă ceva…”

Rugămintea disperată a Cristinei Țopescu: „Dacă mi se întâmplă ceva…”

GALERIE FOTO (2) cristina țopescu

Parcă și-a prevestit sfârșitul! Chiar înainte de această tragedie, Cristina Țopescu a lansat un apel către cei apropiați ei. Care a fost rugămintea disperată a Cristinei Țopescu?

Cristina Țopescu avea în grijă mai mulți patrupezi

Locuia singură în reședința din Otopeni, însă nu ducea lipsă de… „companioni”. Cristina Țopescu avea în grijă mai mulți patrupezi, pe care îi salvase de pe stradă. De altfel, alături de trupul ei, s-au găsit cadavrele a doi căței, aceștia din urmă murind, cel mai probabil, din lipsa hranei și a apei. Alți cinci căței au fost găsiți în viață și au fost luați de prietenul vedetei TV.

rugămintea disperată a Cristinei Țopescu
Rugămintea disperată a Cristinei Țopescu

Rugămintea disperată a Cristinei Țopescu

Prevestindu-și, parcă, sfârșitul, Cristina Țopescu a lansat un apel disperat către prietenii săi. Vedeta TV și-ar fi rugat prietenii să aibă grijă de cățeii ei în caz că ar fi pățit ceva. „Ne-a rugat pe mine şi pe soţia mea că dacă vreodată se întâmplă ceva să avem grijă de câinii ei”, a declarat Kuki Barbuceanu, reprezentant Vier Pfoten.  Dorința ei a fost îndeplinită, cățeii au fost ridicați de reprezentatul asociației Kola Kariola și vor fi îngrijiți până se vor găsi adoptatori.

Amintim că trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit, ieri, în interiorul reședinței sale din Otopeni. Din autopsia preliminară, medicii legiști au putut constata că în organismul vedetei TV existau mai multe pastile. Momentan nu se știe dacă pastilele ingerate au fost cauzatoare de moarte sau nu.  „Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu.

Citește și Ce s-a găsit în organismul Cristinei Țopescu. Informații noi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini