Redactia.ro
Home » Știri » Rugbystul australian Kurt Capewell, imagini rușinoase cu un alt bărbat: ”A trebuit să-mi învăţ lecţia”

Rugbystul australian Kurt Capewell, imagini rușinoase cu un alt bărbat: ”A trebuit să-mi învăţ lecţia”

GALERIE FOTO (2)

Rugbystul australian Kurt Capewell, în vârstă de 27 de ani, trece prin clipe jenante. Trecutul său îl afectează acum, după ce au apărut imagini în care întreține relații intime cu…un bărbat.

Kurt Capewell, relații intime cu un bărbat

Trecutul îi afectează prezentul rugbystului australian, Kurt Capewell, în vârstă de 27 de ani. El se simte jenat acum după ce au apărut în spațiul public imagini în care apare cum întreține relații intime cu un bărbat, informează telekomsport.ro.

Concret, este vorba despre un video, de anul trecut, în care Kurt Capewell apare în ipostaza compromițătoare. El a fost publicat și a devenit imediat viral. Cum era de așteptat, au apărut controverse, dar sportivul a luat atitudine și a anunțat poliția și federaţia australiană de rugby, mai ales că imaginile au fost scoase la vânzare.

Cum explică Kurt Capewell video-ul compromițător

Kurt Capewell a explicat pentru The Daily Telegraph că a jucat într-un film pentru adulți pe când avea doar 20 de ani, în schimbul unor bani. El pune totul pe seama naivității sale și i-a sfătuit pe tineri să fie atenți cu privire la ofertele pe care le primesc pentru ședințe foto.

De altfel, rugbystul a mai precizat în interviu că persoana din video-ul în care întreține relații intime cu un bărbat, nu este aceeași ca cea din prezent, referindu-se la faptul că s-a schimbat. El spune că a învățat o lecție de pe urma scenei care nu îi face acum favoare și speră ca alții să nu aibă parte de o experiență similară.

Rugbystul australian Kurt Capewell, în imagini compromiţătoare cu un alt bărbat! Prima reacţie: "Sunt foarte ruşinat, chiar dacă s-a întâmplat când era tânăr" - Galerie foto

„Mesajul meu pentru tineri e să fie foarte atenţi atunci când li se oferă bani pentru şedinţe foto. În imagini nu e aceeaşi persoană ca cea din prezent. A trebuit să-mi învăţ lecţia într-un mod dur. Sper ca alţii să nu treacă prin ce am trecut eu”, a susţinut Kurt Capewell.

De asemnea, a mai explicat că se simte rușinat de ceea ce s-a întâmplat la vremea respectivă, în anul 2013.

„Sunt foarte ruşinat, chiar dacă s-a întâmplat când era tânăr”, a mai spus acesta, pentru The Daily Telegraph.

În prezent, Kurt Capewell este căsătorit cu o femeie. El și-a început cariera în rugby în anul 2016 la Cronulla Sharks,. Totodată, anul acesta făcut pasul la echipa Pnathers.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: