Redactia.ro
Home » Știri » Rusia bombardează cu drone lângă România. Locuitorii din Isaccea, terorizaţi! (VIDEO)

Rusia bombardează cu drone lângă România. Locuitorii din Isaccea, terorizaţi! (VIDEO)

Când se va termina războiul din Ucraina.

Locuitorii din România se tem din nou pentru viaţa lor, din cauza războiului din Ucraina. Ruşii au bombardat din nou cu drone, chiar lângă tărâm românesc.

Localitatea românească Isaccea, din judeţul Tulcea, a fost sub teroare, marţi dimineaţă.

Au bombardat porturile ucrainene pe Dunăre

Dronele rusești s-au îndreptat din nou porturile ucrainene de pe Dunăre, în sudul regiunii Odesa. Porturile Reni, Orlivka și Izmail au fost luate de țintă de dronele kamikaze, potrivit canalului de Telegram al armatei ucrainene.

Imaginile cu bombardamentul au fost filmate de un martor din România. A surprins momentul în care o dronă a căzut foarte aproape de teritoriul țării noastre, la Orlivka, vis-a-vis de localitatea tulceană Isaccea.

Petru Gabor, care este voluntar și face, săptămânal, drumuri cu ajutoare către zonele afectate de invazia declanșată de Vladimir Putin a filmat momentul în care rușii atacă portul ucrainean.

„După ce a căzut prima am reușit doar eu și cu un autobuz să urcăm pe bac. Apoi le-am spus că se aud mai multe și cumva au realizat ce le tot spuneam și au pornit, dar abia după ce a mai picat una”, a declarat Gabor.

Au folosit drone ofensive

Dar cu ce au atacat ruşii, mai exact? Se pare că au folosit „drone ofensive şi două tipuri de rachete”, dintre care mai multe şi-au atins ţintele.

Apărarea antiaeriană a Ucrainei a reuşit să doboare toate dronele şi 11 din rachetele Kalibr. Atacul de la Odesa a produs „daune semnificative” în portul maritim. În silozurile lovite se găseau aproape 1000 de tone de cereale.

Şi ucrainenii ştiu să folosească dronele. Operatorii combină piesele între ele până când găsesc combinația care le permite cel mai bine să treacă de sistemele sofisticate de apărare antiaeriană ale rușilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: