Redactia.ro
Home » Știri » Rușii propun ca Zelenski să fie președinte de formă, iar premier al Ucrainei un om al Moscovei

Rușii propun ca Zelenski să fie președinte de formă, iar premier al Ucrainei un om al Moscovei

Rușii propun ca Zelenski să fie președinte de formă, iar premier al Ucrainei un om al Moscovei

Rușii propun ca Zelenski să fie președinte de formă, iar premier al Ucrainei un om al Moscovei. În acest moment are loc cea de-a treia întâlnire între delegațiile ruse și cele ucraine în ceea ce privește negocierea războiului din Ucraina. Conform unor surse, rușii au propus ca Volodimir Zelenski să rămână președinte, dar Ucraina să aibă un premier din Moscova.

Rușii propun ca Zelenski să fie președinte de formă, iar premier al Ucrainei un om al Moscovei

În acest moment are lor cea de-a treia întâlnire de negociere între delegația rusă și delegația ucraineană. Trimișii celor două țări s-au întâlnit la Belarus. Potrivit Antena 3, rușii au propus ca Zelenski să rămână președinte de formă, iar premierul al Ucrainei să fie pro-rus. Președintele publicației Bellingcat, Christio Grozev a anunțat pe Twitter că delegatia rusă a făcut această propunere. Conform acestuia, rușii au propus ca Yuriy Boiko să fie premierul Ucrainei. Boiko este un politician ucrainean, considerat unul dintre principalii politicieni ucraineni pro-ruși. De asemenea, delegatia rusă cer ca Ucraina să recunoască așa-numitele republici Luhansk și Donețk, dar și pierderea Crimeii. Totodată, rușii le cer ucrainenilor să renunțe la dorința de intrare în NATO.

O nouă rundă de negocieri are loc astăzi între delegațiile din Ucraina și Rusia, serviciile de informații au anunțat că rușii pregătesc un atac final asupra capitalei Kiev. Peste 400 de decese ale unor civili au fost înregistrate în Ucraina, a anunțat Biroul pentru Drepturile Omului din cadrul ONU. Potrivit SkyNews, 406 de civili, inclusiv 27 de copii ucraineni au fost uciși în atacurile Rusiei.

Volodimir Zelenki, un nou mesaj pentru popor

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un nou mesaj de încurajare cetățenilor său. Liderul ucrainean continuă să țină legătura cu poporul său, fiind activ pe rețelele de socializare și postând mesaje în fiecare zi.

„Oameni pașnici ai unui stat beligerant! Ne apărăm deja de 12 zile împotriva invaziei. Nu ne-am dorit niciodată acest război. Dar ne-a fost adus. Nu am visat niciodată să ucidem. Dar trebuie să-l doborâm pe inamic. Din țara noastră și din viața noastră.„Oameni pașnici ai unui stat beligerant! Ne apărăm deja de 12 zile împotriva invaziei. Nu ne-am dorit niciodată acest război. Dar ne-a fost adus. Nu am visat niciodată să ucidem. Dar trebuie să-l doborâm pe inamic. Din țara noastră și din viața noastră.Le transmit asta liderilor lumii și aud că sunt de acord. Noi decidem viitorul continentului. Cu rezistența noastră. Și prietenii noștri – cu ajutorul lor.Am vorbit din nou cu președintele polonez Andrzej Duda. Ei ne ajută. Continuă să lucreze.”, a transmis astăzi președintele Ucrainei printr-un comunicat de presă.

De asemenea, Zelenski a solicitat noi măsuri de sancțiuni în cazul în care Rusia nu va încheia războiul.
Dacă invazia continuă și Rusia nu renunță la planurile sale împotriva Ucrainei, atunci este nevoie de un nou pachet de sancțiuni.Boicotarea exporturilor rusești. În special, refuzul petrolului și al produselor petroliere din Rusia.Acest lucru poate fi numit un embargo. Sau doar moralitate. Când refuzi să dai bani unui terorist. Boicotarea importurilor în Rusia. Dacă nu vor să respecte reguli civilizate, nu ar trebui să primească bunuri și servicii de la civilizație.Lăsați războiul să-i hrănească. Comunitatea internațională trebuie să acționeze și mai hotărât. Când cineva își pierde mințile, trebuie să ne pierdem frica și să uităm de comerț. Trebuie să ne apărăm. Trebuie să fii moral. Atât statele, cât și companiile.De aceea nu există sânge pe drapelul nostru. Nu există și nu vor fi niciodată pete negre pe el. Nu există și nu vor fi niciodată svastici pe el. Drapelul ucrainean este pământul. Pașnic, fertil, auriu și fără tancuri. Acesta este cerul. Pașnic, clar, albastru și fără rachete. Așa a fost. Și așa va fi. Eu cred! Ştiu asta.”, a mai transmis Volodimir Zelenski.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: