Redactia.ro
Home » Știri » Ruxi, fiica Ioanei Ginghină, are un stil vestimentar „mai rebel”. Ce relație are adolescenta cu mama sa și cum arată la 14 ani

Ruxi, fiica Ioanei Ginghină, are un stil vestimentar „mai rebel”. Ce relație are adolescenta cu mama sa și cum arată la 14 ani

GALERIE FOTO (2)

Să fii mamă de adolescentă nu este deloc o sarcină ușoară, dar Ioana Ginghină pare că se descurcă de minune în această ipostază. Ea și fiica sa, Ruxi, au o relație cu adevărat specială și reușesc să treacă împreună peste această perioadă plină de emoții din viața tinerei. Este o fire „mai rebelă”, însă acest lucru nu s-a reflectat niciodată în comportamentul său de acasă.

Ruxi, fiica Ioanei Ginghină, are un stil vestimentar „mai rebel”. Ce relație are adolescenta cu mama sa

Ioana Gingihină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 13 ani, perioadă în care s-au bucurat de o viață de familie foarte fericit. Au adus împreună pe lume o fiică minunată, Ruxi, care le oferă numai motive de bucurie și de mândrie. Chiar și după divorț, cei doi actori păstrează o relație foarte bună, iar scopul lor principal este să-i asigure fetei lor o viață cât mai liniștită și fericită.

În momentul în care părinții săi s-au separat, adolescenta a privit cu multă maturitate situația. Simțea că între ei există anumite tensiuni, așa că și-a încurajat mama să facă acest pas important și să înceapă o nouă viață. Ioana Ginghină și Ruxi locuiesc împreună, iar relația lor este una foarte apropiată.

Actrița a recunoscut că fiica sa este o fire „mai rebelă”, însă acest lucru se reflectă cel mai mult în vestimentația sa. Nu a avut niciodată neînțelegeri grave cu Ruxi, iar legătura lor îi permite adolescentei să fie deschisă față de mama sa. Așa se face că Ioana are doar cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, pe care o susține în orice și-ar propune și îi permite să fie liberă și să se exprime după bunul plac.

„Vestimentația este mai mult pe negru, cu bocanci, cu multe inele, cu multe lanțuri la gât, dar cam atât. Aici se vede această latură mai rebelă. E un copil cu care mă înțeleg extraordinar de bine, nu pot să spun că avem probleme sau că ne certăm. Ea este un copil foarte bun, de un an și ceva chiar pot să spun că ne înțelegem perfect.”a mărturisit Ioana Ginghină pentru Cancan.

Ruxi o însoțește pe mama sa la cursurile de actorie

Pe lângă timpul pe care îl petrec acasă, Ioana Ginghină și Ruxi au chiar și câteva activități artistice împreună. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol ține cursuri de actorie, iar fiica sa a fost dornică să participe și să învețe secretele meseriei părinților săi.

Ioana este foarte mândră că reușește să petreacă acest timp cu Ruxi, mai ales că mulți tineri din generația ei s-au depărtat mult în ultimii ani de asemenea pasiuni.

„Am făcut acum cursuri de actori pentru copii, pe vară. Nu făcusem până acum vara, deși am școala de actorie de 9 ani. Anul acesta mi-am luat inima în dinți și am zis să fac și a venit și Ruxi, are 2 săptămâni de când se trezește dimineața și vine cu mine, nu a obligat-o nimeni, a fost pur și simplu dorința ei.  Eu fac aceste cursuri de actorie cu ea de când este mică, îi place și mă bucur foarte mult că vine și că lasă telefonul măcar pe perioada asta cât stă cu mine la cursuri și se concentrează pe ceea ce are de făcut. Chiar este un copil foarte bun și sper din tot sufletul să fie așa toată adolescența”, a mai adăugat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: