Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat abia acum! Ce făcea, de fapt, Laurențiu Lăcătuș, unul dintre presupușii criminali, în seara în care Adrian Kreiner a fost ucis, în Sibiu

S-a aflat abia acum! Ce făcea, de fapt, Laurențiu Lăcătuș, unul dintre presupușii criminali, în seara în care Adrian Kreiner a fost ucis, în Sibiu

Ce făcea, de fapt, Laurențiu Lăcătuș

Evenimentele legate de tragicul caz al uciderii lui Adrian Kreiner au luat o întorsătură neașteptată, odată cu reținerea și audierea primului suspect, Laurențiu Lăcătuș, de către polițiști. Cu toate acestea, la sfârșitul a 12 ore de interogatorii, polițiștii s-au văzut nevoiți să îl elibereze pe baza lipsei de probe concludente împotriva acestuia. S-a descoperit unde s-ar fi aflat, de fapt, suspectul în seara crimei.

Surse recente indică faptul că Laurențiu Lăcătuș a fost victima unei piste false, menite să îi îndepărteze pe anchetatori de la adevărații criminali. O pistă falsă, furnizată de martorul Ilie Sitariu, a condus autoritățile către Laurențiu Lăcătuș, considerat inițial unul dintre cei trei presupuși criminali.

Ce făcea, de fapt, Laurențiu Lăcătuș când a fost ucis omul de afaceri din Sibiu

Ilie Sitariu a jucat un rol crucial în direcționarea anchetatorilor spre acest individ, iar consecințele au fost imediate. Laurențiu Lăcătuș, preluat din Dolj și dus la audieri, a declarat cu fermitate că în noaptea crimei se afla acasă, în Valea Stanciului din Dolj, alături de femeia cu care se căsătorise recent.

În fața presei, soția lui Laurențiu Lăcătuș a subliniat că nu au părăsit niciodată localitatea Valea Stanciului în momentele critice ale uciderii lui Adrian Kreiner. Mai mult, ea a exprimat durerea și șocul familiei, subliniind faptul că aceștia nu ar putea niciodată să recurgă la acte violente sau să ia vieți. Totuși, misterul în jurul crimei persistă, iar anchetatorii se confruntă cu provocări semnificative în identificarea și capturarea adevăraților vinovați.

„În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu.

Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar. Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta.

Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu. Cercetările în acest dosar continuă”, este comunicatul transmis de poliție.

O femeie se numără printre suspecții principali

O nouă dimensiune a cazului s-a dezvăluit odată cu apariția unei femei pe lista persoanelor căutate de poliție în legătură cu crimă. Aceasta a fost surprinsă în compania lui Ilie Sitariu și a principalului suspect, Laurențiu Lăcătuș. Se speculează că aceștia ar fi părăsit deja țara imediat după aflarea veștii despre moartea afaceristului Adrian Kreiner.

Informații sugerează că femeia în cauză ar fi închiriat un apartament în Sibiu pentru o perioadă de trei zile, iar ulterior, după ce cei trei presupuși criminali au sustras ceasurile evaluat la 200.000 de euro ale victimei, ea ar fi încercat să le vândă.Această nouă dezvăluire complică și mai mult puzzle-ul investigației, aducând în prim-plan o posibilă complicitate și rețea infracțională în spatele crimei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: