Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat abia acum! Ce gest nebunesc a făcut fiul cel mare al lui Cornel Dinicu în noaptea în care Ferma Dacilor a luat foc: ”A luat o drujbă și…”

S-a aflat abia acum! Ce gest nebunesc a făcut fiul cel mare al lui Cornel Dinicu în noaptea în care Ferma Dacilor a luat foc: ”A luat o drujbă și…”

Decizie de ultim moment! Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, scapă de arestul la domiciliu

În fața magistraților, Cornel Dinicu, patronul pensiunii Ferma Dacilor, a împărtășit mărturisiri cutremurătoare privind evenimentele tragice care au avut loc în noaptea de Crăciun. Încercările sale de a salva persoanele aflate la mansardă au fost zadarnice, iar el a relatat în detaliu fiecare aspect al acelei terifiante nopți.

Conform relatării sale, Cornel Dinicu a fost trezit din somn de către concubina sa, în timpul tragediei. De îndată ce a fost conștient de situație, s-a îndreptat spre mansarda pensiunii, unde se aflau adolescenții cazați. Din păcate, niciunul dintre aceștia nu a reușit să iasă cu viață, iar flăcările au mistuit totul în calea lor.

Ce a făcut fiul cel mare al lui Cornel Dinicu în noaptea incendiului de la Ferma Dacilor

Una dintre încercările disperate de salvare a fost făcută de fiul lui Cornel Dinicu. Confruntat cu fumul dens și focul devastator, patronul nu a putut accesa mansarda. În acel moment critic, fiul său a apărut cu o drujbă, încercând să deschidă calea către camerele în care se aflau copiii. Cu toate acestea, chiar și această abordare extremă s-a dovedit ineficientă în fața furiei distructive a incendiului.

Patronul Fermei Dacilor susține cu fermitate că focul a fost intenționat, lăsând să planeze suspiciuni asupra originii tragediei. Într-o încercare disperată de a înțelege cum a avut loc această oribilă catastrofă, Cornel Dinicu a împărtășit fiecare detaliu pe care și l-a amintit din acea noapte tragică.

„În noaptea incendiului, am fost trezit din somn de către concubina mea spre dimineață, mi-a comunicat că era fum și să merg spre copii. Mă aflam în apartamentul de la etaj care are o intrare exterioară. M-am trezit în mare viteză, am încercat să pătrund în clădire. Era mult fum și m-am întors în casă după masca de gaz și lanternă. Am trecut prin bucătărie și băcănie și erau flăcări. Nu am putut să înaintez. A apărut fiul meu cu o drujbă pentru a tăia pereții care dădeau în camerele copiilor. Sunt convins că cineva a dat foc. Restaurantul nu era închis pe timp de noapte”, a dezvăluit Cornel Dinicu în fața instanței, potrivit România TV.

Unul dintre copiii lui Cornel Dinicu și-a pierdut viața în incendiu

Familia lui Cornel Dinicu a fost profund afectată de această tragedie. Cu cinci copii, cel mai mare dintre ei având aproximativ 22 de ani, iar cel mai mic fiind de doar 4 ani, această pierdere devastatoare a afectat fiecare membru al familiei. Fiul cel mare, aflat în jur de 22 de ani, era student și contribuia la afacerea familială, lucrând la fermă în timpul liber.

Incendiul devastator care a avut loc la Ferma Dacilor, situată în satul Tohani, județul Prahova, a luat viața a opt persoane. Printre acestea se numără și unul dintre copiii patronului care în acest moment se află în spatele gratiilor pentru minim 30 de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: