Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat adevărul despre cazul lui Dorian Popa! Elena Merișoreanu a făcut lumină: ”Plângea, se blestema!”

S-a aflat adevărul despre cazul lui Dorian Popa! Elena Merișoreanu a făcut lumină: ”Plângea, se blestema!”

Dorian Popa și Elena Merișoreanu

Într-o seară obișnuită de vineri, Dorian Popa, solist, actor și influencer de top, a fost pus în fața unui moment dificil, care a dat naștere unor dezbateri aprinse în mediul online și a pus sub semnul întrebării imaginea publică a tânărului artist. Dorian Popa a rămas fără permisul auto, după ce a fost testat pozitiv la canabis în timp ce se afla în trafic în localitatea Domnești, Județul Ilfov, unde locuiește. 

Elena Merișoreanu, celebra solistă de muzică populară, a avut o relație specială cu Dorian Popa, de-a lungul anilor, iar legătura lor a fost consolidată în timpul participării lor la concursul de supraviețuire „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV. Elena Merișoreanu a fost contactată pentru a-și exprima opinia cu privire la situația prietenului ei și a fost surprinsă de evenimentele recente, dat fiind faptul că Dorian Popa a fost mereu un susținător al luptei împotriva drogurilor.

Dorian Popa a fost oprit de poliție în halat, la volan

Când a fost oprit în trafic de polițiști, un detaliu remarcabil a stârnit curiozitatea publicului – Dorian era îmbrăcat într-un halat de baie. Acest gest aparent bizar a fost surprins pe camerele de luat vederi ale poliției și a alimentat rapid speculațiile și glumele online. Cu toate acestea, ceea ce a avut un impact mai semnificativ asupra carierei lui Dorian Popa a fost rezultatul testului la canabis, care a ieșit pozitiv.

După ce rezultatul testului a devenit public, Dorian Popa a emis o declarație în care a susținut că a inhalat accidental fum dintr-un joint la o petrecere și că nu a avut intenția de a consuma droguri ilegale. Cu toate acestea, acest incident a ridicat întrebări serioase cu privire la comportamentul său și la responsabilitatea pe care o poartă în calitate de influencer cu milioane de urmăritori pe rețelele sociale.

Elena Merișoreanu a dezvăluit adevărul

Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre bunul ei prieten, Dorian Popa. Aceasta susține că imediat după ce a aflat vestea cea tristă a vorbit cu el la telefon, unde artistul i-a mărturisit tot ce s-a întâmplat. Acesta a negat categoric faptul că ar fi consumat orice fel de droguri.

”Am vorbit cu el, aseară, la telefon, plângea saracul, se blestema ca e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo. În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni.

Muncește foarte mult, are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios, mereu se roagă. Și la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se ruga mereu dimineața. Acolo era un copil respectuos, ceva ce nu am mai văzut, mi se adresa foarte frumos când avea nevoie de ceva. De aceea am și rămas prieteni”, a spus Elena Merișoreanu, potrivit Playtech.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: