Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat când va fi botezată Lilibet Diana, fiica lui Harry și a lui Meghan

S-a aflat când va fi botezată Lilibet Diana, fiica lui Harry și a lui Meghan

GALERIE FOTO (2) S-a aflat când va fi botezată Lilibet Diana

S-a aflat când va fi botezată Lilibet Diana. Ducii de Sussex au devenit părinți pentru a doua oară în luna iunie a acestui an, după ce Meghan Markle a adus pe lume o fetiță. Cei doi mai au un băiețel de doar doi ani, Archie. Micuța va primi numele de alint al străbunicii sale, Regina Elisabeta și numele bunicii sale, Prințesa Diana. Astfel, fiica lui Harry se va numi Lilibet Diana. Când va avea loc botezul?

S-a aflat când va fi botezată Lilibet Diana, fiica lui Harry și a lui Meghan

S-a aflat când va fi botezată Lilibet Diana, fiica lui Harry și a lui Meghan. Pe 6 iunie, Meghan Markle, soția lui Prințul Harry a adus pe lume o fetiță. Cei doi mai au un băiat, Archie, în vârstă de doi ani. Micuța va primi numele Lilibet Diana, fiind singurul strănepot al Reginei Elisabeta care nu va fi botezat conform cutumelor regale. Archie, frățiorul ei a avut parte de un botez regal, înainte ca Harry și Meghan Markle să se retragă din familia regală britanică.

Potrivit Honey.nine, botezul lui Lilibet Diana se așteaptă să aibă loc în Statele Unite ale Americii, unde s-a și născut. Fetița va fi botezată în credința Bisericii Anglicane, așa cum s-a întâmplat și în cazul fratelui ei. Este posibil ca evenimentul să aibă loc la începutul lunii august, iar cel mai probabil, Harry și Meghan vor să ca botezul să fie modern. Ducii de Sussex s-au mutat în America de Nord la sfârșitul anului 2019, cumpărând un conac în Montecito, Santa Barbara. De asemenea, se așteaptă ca ducii de Sussex să organizeze o petrecere la conacul lor, evitând presa în ziua respectivă. Totodată, nu se știe cine sunt nașii micuței Lilibet Diana.

Archie

Mesajul transmis de Ducesa de Cambridge pentru Lilibet Diana

La scurt timp după ce Meghan Markle a născut, ducesa de Cambridge, Kate, a declarat jurnaliștilor că momentan nu a văzut-o încă pe micuța Lilibet Diana. Soția lui William a fost întrebată despre Lilibet în timp ce o însoțea pe prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, în cadrul unei vizite la o școală pentru copiii cu traume din comitatul Cornwall din sud-vestul Marii Britanie. „Îi doresc numai bine. Sunt dornică să o văd. Sper să fac acest lucru curând”, a răspuns Kate.

Nașterea lui Lilibet Diana a venit pe lume la un an după ce Harry și Meghan au renunțat la responsabilitățile regale. Fetița s-a născut după două luni de la decesul prințului de Edinburgh, soțul reginei Elisabeta a II-a, la vârsta de 99 de ani. În cadrul unui interviu, Meghan Markle a declarat că a pierdut o sarcină în 2020. Soția lui Harry a scris despre această experiență în detaliu, spunînd că a avut loc în luna iulie în timp ce avea grijă de Archie. „După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, a scris Meghan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: