Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat cât va plăti Laurențiu Reghecampf pentru pensia alimentară a lui Bebeto! Instanța a decis și zilele în care antrenorul își poate vedea fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan

S-a aflat cât va plăti Laurențiu Reghecampf pentru pensia alimentară a lui Bebeto! Instanța a decis și zilele în care antrenorul își poate vedea fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan

Fiul Anamariei Prodan și a lui Reghecampf va ajunge în fața judecătorilor

În plin proces de divorț cu a doua soție, Laurențiu Reghecampf a fost înștiințat de avocatul său despre hotărârea luată în instanță privind pensia alimentară a lui Bebeto. Totodată, fostul antrenor de la Universitatea Craiova a aflat și care sunt zilele pe care le poate petrece alături de fiul cel mijlociu. Laurențiu Reghecampf Junior va împlini 14 ani peste aproape 3 luni.

Câți bani va plăti Laurențiu Reghecampf pentru pensia alimentară a lui Bebeto

În vârstă de 46 de ani, Reghe trebuie să îi achite lui Bebeto, conform legii, o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale. Banii urmează să fie virați retroactiv de la data în care antrenorul a introdus cererea de ordonanță președințială, respectiv: februarie 2022.

Având în vedere că Laurențiu Reghecampf este liber de contract în prezent, pensia alimentară pe care i-o va achita băiatului său este aproape 500 de lei, sumă raportată la salariu minim pe economie.

Când se pot vedea Reghe și Bebeto

Unicul copil al fostului cuplu a fost extrem de afectat de despărțirea părinților și, potrivit unor mărturii făcute de Anamaria Prodan, au fost zile în care Bebeto a refuzat să meargă la școală sau la antrenamentele echipei de fotbal la care activează. Pe de altă parte, celebrul său tată susține că lucrurile nu stau chiar așa cum a declarat cunoscuta impresară și, mai mult decât atât, relația tată-fiu este una armonioasă. În plus, antrenorul a primit o veste bună recent, după ce s-a stabilit în instanță când poate să își vadă fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf are dreptul să-l ia acasă pe Bebeto în două weekend-uri pe lună, respectiv al doilea și al patrulea, iar o lună din an, mai exact toată luna lui cuptore, va sta doar la el, au transmis jurnaliștii de la digisport.ro.

Reghe, tată de băiat pentru a treia oară

În urmă cu mai bine de o lună, Laurențiu Reghecampf a devenit tătic de băiat pentru a treia oară. Copilul pe care îl are cu iubita sa, Corina Caciuc, poartă numele Liam. Fericitul cuplu locuiește într-o vilă superbă din Brănești, o localitate din județul Ilfov. Deocamdată, Reghe și actuala parteneră de viață nu se pot căsători, pentru că divorțul de Anamaria Prodan este încă în derulare. Antrenorul a depus actele de divorț în toamna lui 2021, după 15 ani de mariaj cu fosta prezentatoare de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini