Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Câți bani primește Mădălina Ghenea drept pensie alimentară pentru fiica ei de la fostul iubit miliardar? Chiar ea a spus suma lunară

S-a aflat! Câți bani primește Mădălina Ghenea drept pensie alimentară pentru fiica ei de la fostul iubit miliardar? Chiar ea a spus suma lunară

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce, care a cucerit lumea cu aparițiile sale cinematografice din ultimii ani. Deși este persoană publică, Mădălina a preferat să își țină viața personală departe de privirile curioșilor. Cu toate astea, curiozitățile n-au încetat să apară, iar actrița a răbufnit. A dezvăluit pentru prima dată pe Instagram ce sumă primește pentru creșterea fiicei sale, Charlotte, de la fostul ei soț, milionarul Matei Stratan.

Ce pensie alimentară primește fiica sa

Deși, la început, relația lor mergea ca pe roate, cei doi au șocat întreaga lume în momentul separării. Chiar Mădălina declara pe vremea când cei doi formau un cuplu că Matei Stratan e bărbatul ideal pentru ea:  „Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi.

Madalina Ghenea si Matei Stratan

Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat.“, declara Mădălina Ghenea, înainte să se separe de tatăl fetiței sale.

Acum, pe de altă parte, lucrurile stau cu totul diferit. Celebra româncă a dezvăluit pe Instagram că fostul ei partener ar contribui cu doar 1.500 de euro lunar pentru creșterea fiicei lor.

Mădălina Ghenea a răbufnit: Aberații! Plătesc singură chiria la Milano!

Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei‘, a spus Mădălina Ghenea într-un Insta Story.

Mădălina Ghenea spune că se întreține singură și este o femeie independentă. Are numeroase proiecte, iar anul trecut a interpretat rolul Sophiei Loren în filmul „House of Gucci”.
Actrița româncă mai este cunoscută pentru rolurile sale din filmele „Youth”, „Dom Hemingway” și „Zoolander 2”. A apărut pe micile ecrane alături de nume sonore din lumea muzicii și a filmului, respectiv Lady Gaga, Al Pacino și Jeremy Irons.
Cel mai recent proiect cinematografic în care va apărea se numește „Deep Fear” și joacă alături de îndrăgitul Ed Westwick, celebru pentru interpretarea rolului lui Chuck Bass, din Gossip Girl.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: