Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat cauza decesului tinerei găsită fără suflare în Mangalia! Ce au descoperit, de fapt, medici legiști

S-a aflat cauza decesului tinerei găsită fără suflare în Mangalia! Ce au descoperit, de fapt, medici legiști

GALERIE FOTO (2)

Noi informații uimitoare au ieșit la iveală în cazul tinerei găsite fără suflare sub o bancă din parcul din Mangalia. După ce prietena victimei a fost arestată, medicii legiști au stabilit cauza morții Alinei, precum și alte detalii care îi vor face pe mulți să rămână cu gura căscată.

Victima de 18 ani, originară din Vaslui, a avut parte de un sfârșit tragic, potrivit informațiilor oferite atât de cea care i-a fost călău, dar și de medicii legiști. Deși a avut parte de o viață grea și a sperat că odată cu vârsta majoratului împlinită va reuși să scape de sărăcie, din păcate nu a mai apucat.

Care este cauza reală a decesului

În momentul în care a fost găsit trupul fără suflare în Mangalia, medicii au stabilit că Alina era decedată de 4-5 ore, motiv pentru care s-a crezut că incidentul ar fi avut loc în jurul orei 12 noaptea. Principalul suspect a fost chiar colega de cameră a tinerei care îi este prietenă încă din copilărie.

Loredana ar fi fost cea care ar fi ucis-o pe Alina, însă motivul nu pare să fie unul prea clar. Deși aceasta susține că a fost vorba despre o criză de nervi cauzată de faptul că victima își înșela iubitul, lucrurile nu sunt încă sigure.

Cert este că medicii legiști au făcut tot posibilul pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt. Astfel, s-a dovedit în urma necropsiei că Alina avea răni profunde la nivelul gâtului cu un obiect tăietor. De asemenea, pe tot corpul existau urme de lovituri, ceea ce demonstrează că aceasta a fost lovită cu bestialitate.

”Au mai fost crime în care o femeie a ucis o pe alta. O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că în joc este componenta sexuală și anume gelozia, invidia pe care o poartă una dintre ele vizavi de cealaltă.

Acest mobil este foarte puternic și foarte generator de agresivitate. Atunci când apare între două femei, un bărbat, am mai avut chestiuni de genul acesta, nu se pune problema a nu se deșira întregul fir în conformitate cu adevărul.

Fata este învățată cu munca, învățată de mică cu greutățile, la hotel muncește… Ridică mese, scaune, covoare, deci problema care s-ar pune dacă a putut sau nu să ducă trolerul și cadavrul este exclusă”, a explicat profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, la Antena 3 CNN.

Filmul tragediei de pe litoral

Victima, o tânără de doar 18 ani, se pare că a fost ucisă de o apropiată: prietena ei de cameră. Amănuntele acestei tragedii îngrozitoare par desprinse dintr-un scenariu de film, însă realitatea cruntă ne aduce cu picioarele pe pământ.

Tânăra de 18 ani, victimă a acestei tragedii, și presupusa autoare a crimei erau ambele angajate la un hotel din stațiunea Saturn și împărțeau aceeași cameră de hotel. Prietenia lor părea solidă, dar relația lor s-a deteriorat atunci când victima și-a înșelat iubitul. Autoarea crimei s-a simțit presată să mintă pentru prietena ei, iar acest lucru a dus la certuri și tensiuni în relația lor. Ce a urmat însă a depășit orice limită a răutății.

Tragica finalitate a acestei confruntări a fost ucigătoare, iar autoarea crimei pare să fi planificat un plan malefic. Corpul neînsuflețit al tinerei a fost băgat într-un geamantan, iar autoarea a apelat la un taxi pentru a transporta cadavrul în parc, unde l-a abandonat sub o bancă.

Descoperirea șocantă a fost făcută de un pescar din zonă, care a găsit cadavrul în parc, dimineața devreme. A alertat imediat autoritățile, iar investigațiile au demarat în forță. Polițiștii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, au adunat probe, au audiat martori și au folosit câini de urmă în căutarea de dovezi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: