Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat cauza exactă a accidentului din Teleorman. Cine a fost, de fapt, vinovatul

S-a aflat cauza exactă a accidentului din Teleorman. Cine a fost, de fapt, vinovatul

GALERIE FOTO (8)

În această dimineață s-a dat alarma în Teleorman, după ce pompierii au primit un apel la 112 în care s-a transmis faptul că a avut loc un accident rutier grav. Intervenția este în desfășurare în continuare, însă detalii noi ies la iveală.

În impact au fost implicate 3 autovehicule și anume un microbuz, un autobuz și un TIR. Nu existe persoane decedate, însă au fost confirmate 5 victime care au avut nevoie de îngrijirea medicilor și au fost transportate la spital.

Cine a fost vinovatul în accidentul din Teleorman

Autoritățile au început să dezvăluie primele informații despre cauza acestui accident tragic care a avut loc între localitățile Bujoreni și Prunaru. Conform investigațiilor preliminare ale poliției, se pare că totul s-a întâmplat în urma unei depășiri periculoase.

Un microbuz se afla pe șosea și a decis să efectueze o depășire, în ciuda traficului dens și a liniei continue. În momentul în care a intrat în depășire, microbuzul s-a trezit în fața unui autocar care venea din sens opus. Impactul dintre cele două vehicule a fost devastator, distrugând ambele și punând în pericol viața pasagerilor lor.

După impactul inițial dintre microbuz și autocar, un alt vehicul a fost implicat în tragedie. Un TIR care circula regulamentar pe șosea a venit pe contrasens și a lovit cele două vehicule accidentate. Șoferul TIR-ului, deși a încercat să evite coliziunea, nu a mai reușit să oprească la timp, iar consecințele au fost devastatoare.

În ce stare sunt victimele în acest moment

Din păcate, accidentul a avut consecințe tragice pentru cei implicați. Au fost identificate cinci persoane rănite grav în urma coliziunii. Un tânăr de doar 16 ani  a avut nevoie de transport medical de urgență cu elicopterul pentru a primi îngrijiri medicale specializate. Celelalte patru victime au fost, de asemenea, transportate la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

„Echipajele de medici acționează la fața locului pentru a salva viețile victimelor implicate, având în vedere că este vorba despre două autocare care transportau oameni. Aceștia au adus un elicopter SMURD pentru transportarea eficientă a victimelor în stare gravă la unitățile medicale cele mai apropiate de locul accidentului”, a transmis ISU Teleorman.

Impactul devastator dintre cele trei vehicule a dus la izbucnirea unui incendiu pe șosea. Pompierii au intervenit rapid și au depus eforturi considerabile pentru a stinge flăcările și a salva viețile celor răniți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: