Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat cauza morții lui Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! Anunțul departamentului de Poliție din Miami

S-a aflat cauza morții lui Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! Anunțul departamentului de Poliție din Miami

Detalii noi au fost dezvăluite în legătură cu moartea neașteptată a partenerului jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka. Autoritățile de la Miami au făcut publică cauza decesului lui Konstantin Koltsov! Iată detaliile!

S-a aflat cauza morții lui Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka

Anunțul oficial privind decesul lui Konstantin Koltsov, partenerul tenismenei Aryna Sabalenka, a venit din partea Departamentului de Poliție din Miami.

Koltsov, fostul sportiv care s-a stins din viață în seara de luni, confirmat ulterior de echipa sa de hochei Salavat Yulaev din Rusia, avea 42 de ani. Se afla în Miami alături de Sabalenka, care era programată să participe la Miami Open în aceeași săptămână.

Partenerul sportivei clasate pe locul doi mondial era o prezență constantă în spațiul public și mediile de socializare ale acesteia, fiind frecvent văzut în loja jucătoarei la diverse turnee.

Echipa de hochei Salavat Yulaev a transmis un comunicat exprimându-și profundul regret la vestea trecerii lui Koltsov: „Cu mare tristețe, anunțăm decesul antrenorului Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov. A fost o persoană deosebit de pozitivă și îndrăgită, apreciată de coechipieri, colegi și suporteri. Konstantin Evgenievici va rămâne veșnic în amintirea clubului nostru”.

„Cu profundă tristețe vă informăm că antrenorul lui Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat”, a precizat Salavat Yulaev într-un comunicat.

„A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi, fani. Konstantin Evgenievici [s-a] înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru”.

Anunțul departamentului de Poliție din Miami

Inițial, au circulat speculații conform cărora decesul s-ar fi datorat unui accident vascular cauzat de un cheag de sânge, iar unele surse din Belarus au sugerat chiar posibilitatea unei crime. Totuși, Departamentul de Poliție din Miami-Dade a clarificat situația printr-o declarație furnizată de detectivul Argemis AC Colome, afirmând că moartea lui Koltsov a fost rezultatul unei sinucideri.

„Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie 2024, în jurul orei 12:39 a.m., poliția și pompierii de la Bal Harbour au fost trimiși la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, cu referire la un bărbat care a sărit de la balcon”, se arată într-o declarație transmisă la UPI cu privire la acest caz.

„Departamentul de Poliție Miami-Dade, Biroul Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta privind aparenta sinucidere a domnului Konstantin Koltsov (17.04.1981). Nu se suspectează niciun fel de crimă”, relatează Antena3 CNN. 

În pofida acestui tragic incident, se așteaptă ca Sabalenka să continue să concureze la Miami Open, conform declarațiilor reprezentantului său de presă, deși se anticipa retragerea ei din competiție.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: