Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Ce avere au de împărțit Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după 7 ani de căsnicie. Suma este impresionantă

S-a aflat! Ce avere au de împărțit Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după 7 ani de căsnicie. Suma este impresionantă

Astăzi, Oana Zăvoranu a confirmat oficial divorțul său de afaceristul Alex Ashraf, încheind astfel o căsnicie care a durat 7 ani. Această veste vine ca o surpriză pentru mulți, deoarece cei doi nu erau doar un cuplu, ci și parteneri în afaceri.

De luni bune au circulat în mediul online mai multe zvonuri cu privire la divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Deși au negat totul până în ultimul moment, fosta soție a lui Pepe a ajuns să recunoască totul pe rețelele de socializare.

Ce afaceri au împreună Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost implicați în mai multe afaceri împreună, una dintre cele mai notabile fiind clinica lor, One Life SRL. Această clinică a fost înființată în 2017 și, de-a lungul timpului, a trecut prin diverse provocări. În primul an de funcționare, au înregistrat o pierdere de 760.000 de lei, dar, în anul următor, au reușit să obțină un profit impresionant de peste 750.000 de lei.

„Uite că în ciuda piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-a întâmpinat această clinică în care am investit banii mei personali, fără credite, fonduri europene de investiții etc., sunt mândra patroană a unei afaceri fruntașe”, declara, în trecut, Oana Zăvoranu.

Cu toate acestea, cifra de afaceri a clinicii a scăzut semnificativ, de la 14 milioane de lei în 2021, la doar 6,7 milioane de lei în 2022. Profitul a avut și el fluctuații considerabile, variind de la 1,6 milioane în 2019, la 1 milion în 2020 și peste 2 milioane în 2021, pentru a ajunge la numai 392.000 de lei în 2022.

Pe lângă One Life SRL, Oana Zăvoranu deține și o altă firmă numită Kanye Star Prod SRL. Această companie se ocupă de comerțul cu produse cosmetice și de parfumerie, și în 2022, a adus în buzunarul vedetei un profit modest de aproape 28.000 de lei. Cifra de afaceri a acestei firme se menține solidă, depășind 40.000 de lei.

Cum se va împărți averea, de fapt

Cu divorțul lor, vine inevitabil și o distribuție a averii lor comune. Este important de menționat că în România, bunurile dobândite în timpul căsătoriei sunt considerate a fi comune și trebuie împărțite în mod corespunzător în caz de divorț. Astfel, atât afacerile în care au investit împreună, cât și cele deținute în mod individual de Oana Zăvoranu pot intra în procesul de distribuție a averii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: