Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat ce pensie are Ilie Năstase! A fost arătat talonul în direct

S-a aflat ce pensie are Ilie Năstase! A fost arătat talonul în direct

GALERIE FOTO (2)

Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis, a strâns o avere fabuloasă până la vârsta de 74 de ani. Pe lângă averea obținută din sportul care l-a consacrat și din afacerile pe cae le are, fostul tenismen primește și pensie de la stat. Ilie Năstase a dezvăluit în direct, în cadrul unei emisiuni televizate, ce pensie primește de la statul român. 

 

Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie primește de la stat

Ilie Năstase a inistat să arate în direct ce pensie primește de la statul român, fiind supărat că nu îi este recompensată munca de atâția ani.

Dan Capatos a arătat, în direct, la insistențele lui Ilie Năstase, pensia pe care o primește fostul tenismen.

Există oameni indignați că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu știam de ce e supărat (…). Ca să vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor. Scrie acolo MaPN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general maior în rezervă, câștigă 1.445 de lei. Nu mai contează că e general, e Ilie Năstase. Se oprește lumea la Paris pe stradă să facă poză cu el. Este prețuit de statul român cu suma asta, e o umilință. Și se trezesc unii că ia prea mult, nu e tare rău țara asta? M-a rugat să fac această clarificare”, a declarat Dan Capatos în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, în urmă cu un an.

Primul număr 1 ATP din istoria tenisului mondial, Ilie Năstase, a fost și primul sportiv care a făcut primul milion de dolari exclusiv de pe urma sportului alb. Acest statut i-a permis să fie o persoană controversată și a intrat rapid în atenția publică.

Ilie Năstase a câștigat șapte titluri de Grad Slam, două titluri la simplu, trei la dublu masculin și două la dublu mixt, scrie digisport.ro. Cele două titluri la simplu le-a câștigat la US Open în 1972 și la Roland Garros în 1973, după finale, în care i-a învins pe Arthur Ashe și Nikola Pilic. La dublu, fostul tenismen și-a adjudecat primul Grand Slam din carieră, alături de Ion Țiriac, la Roland Garros în 1970. Această performanță a fost urmată de succesele de la Wimbledon din 1973 și US Open din 1975, alături de Jimmy Connors.

 

Ce avere are Ilie Năstase

Ilie Năstase a reusșit să strângă o avere impresionantă până al vârsta de 74 de ani. Fostul tenismen a câștigat 83 de  titluri ATP în carieră, dar numai 58 au fost înregistrate.

Ilie Năstase deține un teren de 1.000 de metri pătrași în Moeciu de Jos, o casă în Capitală și o casă de vacanță, la Mamaia. Fostul lider ATP este un fan al bijuteriilor luxoase și scumpe. Fostul tenismen se mândrește cu ceasuri în valoare de 150.000 de euro, diverse bijuterii care valorează 100.000 de euro și tablouri în valoare de 50.000 de euro. Năstase este proprietarul unui BMW Z3, unui Mini Cooper, unui BMW X6 și al unei motociclete. Fostul tenismen are deschise trei conturi în bancăi: unul cu  613.000 de lei (129.000 de euro), al doilea cu 35.000 de euro și un altul cu  187.000 de dolari.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: