Redactia.ro

S-a aflat! Ce salariu are Cove la PRO TV? Prezentatorul a ajuns să se împrumute de la prieteni

În ultimii ani, s-a creat un mit în jurul salariilor acordate vedetelor postului de televiziune PRO TV. Ei bine, totul a ieșit la iveală odată cu declarația de avere depusă de fiecare vedetă în parte. Așa s-a aflat și ce salariu are, de fapt, omul care dă starul dimineții la PRO TV.

Prezentatorul emisiunii „Vorbește Lumea” are, de exemplu, un venit net de 227.053 din colaborarea cu o televiziune, adică 48.000 de euro pe an, circa 4000 de euro pe lună. În conturi mai are 115.115 lei, însă chiar și așa Cove a fost nevoit să se împrumute de 35.000 de euro de la un prieten pentru a-și putea achiziționa un bun pe care și-l dorea foarte mult.

Cove s-a împrumutat de 35.ooo de euro

Aparent, potrivit declarației lui de avere, Cove și-a achiziționat o motocicletă, fabricată în 2017. Pe lângă toate aceste amănunte, în document se arată că prezentatorul a mai încasat 514 de lei din dobânzi și 15.000 din dividente. Și cum Cove e și manager al Teatrului Ion Creangă, a mai încasat și un venit net anual de 65.208 de acolo.

Cât despre proprietățile deținute, Cove are două terenuri intravilane, două apartamente în București și anexele acestora, respectiv patru boxe și două garaje.