Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat! Cine e pompierul care s-a urcat drogat la volan și a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni din Șomcuța Mare

S-a aflat! Cine e pompierul care s-a urcat drogat la volan și a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni din Șomcuța Mare

Un salariat al ISU Maramureș, aflat sub influența drogurilor, a accidentat o fetiță de opt ani pe trecerea pentru pietoni. După efectuarea testelor, polițiștii au constatat că pompierul avea în sistem substanțe provenite din consumul de canabis.

Un anhgajat ISU Maramureș a accidentat o fetiță de 8 ani

Zilele trecute, la Șomcuta Mare, un tânăr de 24 de ani, care lucrează la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș și care se afla în timpul său liber, a accidentat o fetiță pe care a omis să o observe.

Fetița, care tocmai părăsise o școală din apropiere, traversa corect pe o trecere de pietoni bine marcată și semnalizată.

Deși bărbatul a făcut eforturi pentru a evita coliziunea, nu a avut succes. Un echipaj de urgență a intervenit și a transportat copilul la spitalul din Baia Mare, unde a fost internat.

Tânărul șofer de 24 de ani a fost supus testării cu etilotestul de către poliție, arătând un rezultat negativ.

A ieșit pozitiv la DrugTest

Angajatul ISU a avut parte de o revelație neașteptată când a fost testat cu aparatul Drugtest, care a indicat consumul de canabis.

Un dosar penal a fost deschis pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducerea unui vehicul sub efectul unor substanțe interzise.

Reprezentanții ISU Maramureș au declarat că nu tolerează astfel de comportamente, indiferent dacă angajații se află sau nu în timpul liber, și, ca urmare, au inițiat o investigație internă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: