Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Cine sunt concurenții nominalizați pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent 2024

S-a aflat! Cine sunt concurenții nominalizați pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent 2024

Finala „Românii au talent” 2023. Cine luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro

Patru concurenți de la Românii au Talent, sezonul 14, au intrat în cursa pentru Premiul de Originalitate în valoare de 10.000 de euro. În urma primei semifinale a emisiunii, desfășurate în 2024, publicul a decis primii cinci finaliști. Printre aceștia se numără Emanuel Barica, Calisthenics România, Eduard Anghelescu, VAN și Karlos Tănăsucă. Iată evoluția competiției și concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate.

Prima semifinală: Performanțe și primele nominalizări

Prima semifinală a sezonului 14 de la Românii au Talent a adus în fața telespectatorilor 12 concurenți extrem de talentați. Din aceștia, cinci au reușit să impresioneze publicul și să obțină suficiente voturi pentru a merge mai departe în finală. Cei cinci finaliști sunt Emanuel Barica, Calisthenics România, Eduard Anghelescu, VAN și Karlos Tănăsucă.

În plus față de calificarea în finală, doi dintre acești concurenți, VAN și Karlos Tănăsucă, au fost nominalizați de jurați pentru Premiul de Originalitate. Această distincție, în valoare de 10.000 de euro, recompensează inovația și creativitatea celor mai excepționali participanți. Ceilalți doi concurenți care vor intra în competiție pentru acest premiu vor fi selectați în cea de-a doua semifinală a show-ului.

A doua semifinală: Noi oportunități și alte nominalizări

Cea de-a doua semifinală a emisiunii Românii au Talent 2024 se va desfășura vinerea viitoare. Alți 12 semifinaliști vor urca pe scenă, având șansa de a impresiona publicul și jurații pentru a obține un loc în finală. Ca și în prima semifinală, cinci concurenți vor fi aleși prin votul publicului pentru a se alătura finaliștilor deja stabiliți.

În această rundă, jurații vor avea, de asemenea, responsabilitatea de a nominaliza doi concurenți pentru Premiul de Originalitate. Astfel, lista completă a celor patru nominalizați pentru acest premiu va fi cunoscută la finalul celei de-a doua semifinale. Publicul va avea apoi ocazia să voteze și să decidă câștigătorul final al premiului în valoare de 10.000 de euro.

Lupta pentru marele premiu: Finala sezonului 14

Finala sezonului 14 de la Românii au Talent va reuni un total de 11 concurenți. Pe lângă cei zece finaliști aleși în urma celor două semifinale, un concurent suplimentar va fi selectat de jurați printr-un wild card. Această decizie le oferă juraților posibilitatea de a aduce în finală un participant care a demonstrat un talent excepțional, dar care nu a reușit să obțină suficiente voturi din partea publicului.

Cei 11 finaliști vor concura pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, iar atmosfera va fi plină de emoție și suspans. În același timp, publicul va vota pentru a desemna câștigătorul Premiului de Originalitate. Nominalizații pentru acest premiu vor avea ocazia să-și demonstreze din nou creativitatea și inovația în fața telespectatorilor, în speranța de a câștiga cei 10.000 de euro puși în joc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: