Redactia.ro

S-a aflat cu cine se iubește Simona Halep! Iuruc, prietenul campioanei?

S-a aflat cu cine se iubește Simona Halep. Potrivit Cancan, milionarul Toni Iuruc ar fi cel care i-a sucit mințile campioanei de la Wimbledon.
Omul de afaceri, în vârstă de 40 de ani, a scos-o la cină pe Simona, iar Cancan a obținut primele imagini. După ce constănțeanca le-a prezentat fanilor pe Arena Națională trofeul câștigat duminică la turneul londonez, s-a retras să se odihnească în Complexul Rezidențial Stejarii. Pe seară, în jurul orei 20.00, Simona a mers la un restaurant de lux din capital. Nu singură. A fost însoțită de presupusul iubit, milionarul Toni Iuruc, dar și de unul dintre cei mai buni prieteni ai campioanei, Cosmin Hodor și soția acestuia. Din fotografii se vede faptul că cei patru s-au simțit foarte bine împreună, și au fost mereu cu zâmbetul pe buze. Toni Iuruc este un milionar machedon, cunoscut în lumea afacerilor și care deține nu mai puțin de șase firme. Ca de fiecare data, Simona Halep a fost foarte discretă în ceea ce privește presupusa relație, fiind surprinsă pentru prima data în compania milionarului.

Cine au fost iubiții campioanei de la Wimbledon

Simona Halep a fost mereu foarte discrete când a venit vorba despre viața ei personală. Nu a dorit să vorbească niciodată despre acest subiect. O singură data a existat o fotografie a Simonei în vacanță cu un bărbat. Este vorba despre Radu Barbu, iar fotografia era dintr-o vacanță în Portofino, Italia în 2017. Prima relație ar fi avut-o însă cu Andrei Mlendea, atunci când românca avea 18 ani. Totul ar fi durat până în 2013. În urmă cu ceva vreme a apărut un alt nume. Presa a scris că sportive s-ar iubi cu Costa Sponte, fiul celebrului om de afaceri, Teia Sponte, unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui Simonei. De-a lungul timpului au mai fost vehiculate și alte nume, dar Simona Halep nu a confirmat nimic niciodată.