Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat! Darul exorbitant pe care Gigi Becali vrea să-l dea la nunta lui George Simion

S-a aflat! Darul exorbitant pe care Gigi Becali vrea să-l dea la nunta lui George Simion

GALERIE FOTO (2)

Nunta liderului AUR, George Simion va avea loc pe data de 27 august, în comuna Măciuca, unde peste 15.000 de români sunt aşteptaţi la eveniment! Iată ce cadou i-a pregătit Gigi Becali acestuia!

Ce cadou oferă Gigi Becali la nunta anului

Liderul AUR, George Simion face nuntă fără bani în plic, dar va avea  în total, 42 de perechi de naşi ( exact câte județe are România).  Există mai multe companii care i-au oferit donaţii pentru ceea ce se doreşte să fie o nuntă câmpenească.

Deși nu se dau bani, George Simion a povestit că Gigi Becali a fost extrem de încântat de marele eveniment din viața lui și a Ilincăi și că le va oferi un dar care se va remarca pe mesele evenimentului:

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ.

Acum, putem face o mică cercetare din care, putem estima acest dar, în cifre!

De pe un site cunoscut de vânzări, din România, aflăm că 1 kg de brânză de oaie (Gigi Becali este cunoscut pentru oile pe care le deține) costă în jur de 35 de lei, de la cioban. Astfel că, 2.000 de kg de brânză se ridică la valoarea de 70.000 de lei. Ăsta da cadou de nuntă!

Sursa foto: Captură ecran olx.ro

Cum se va desfășura nunta lui George Simion

„Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc, lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic, toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor.

Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească. Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, a spus George Orbean, consilierul de imagine al lui George Simion, relatează „as.ro”.

„Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a spus Simion, în emisinea moderată de Ionuţ Cristache”

Cine i-a furat inima lui George Simion

Acesta este destul de discret în cee ace privește viața personală. El se iubește cu frumoasă blondă, Iulia Burceu

Aceasta trăiește în București și lucrează ca și controlor financiar la o multinațională, care are ca domeniu de activitate industria tehnologică pentru securizarea tranzacțiilor electronice, cu sediul în Franța. Ea a studiat Dreptul la „Universitatea Ecologică” și are terminate și studiile de master în domeniul „ consultanță în afaceri”, la „Facultatea de Administrație și Afaceri”, din cadrul Universității București.

Primele imagini cu iubita lui au apărut de Ziua Femeii, pe 8 martie. Tot atunci a scris prima dată presa despre relația celor doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Burcea (@iulia.burcea)

 


Fotografiile cu cei doi au apărut prima dată pe pagina ei personală de socializare, Instagram și apoi au fost repostate de liderul AUR.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: