Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! De ce s-a pornit de fapt scandalul filmat dintre Reghe și Anamaria Prodan

S-a aflat! De ce s-a pornit de fapt scandalul filmat dintre Reghe și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, alături de Bebeto și Reghe

Un nou scandal a izbucnit între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care continuă să fie în centrul atenției publicului. În cursul zilei de 12 iunie, impresara a făcut publică o filmare în care ea și tatăl fiului său se certau în fața unei hale din Snagov. Incidentul a fost atât de intens încât polițiștii au fost chemați la fața locului chiar de Laurențiu Reghecampf.

Cum a început scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Se pare că întregul conflict a început când Laurențiu Reghecampf a aflat că un skijet, pe care îl căuta de doi ani, se afla la un atelier din Snagov, unde fusese dus la reparat de Anamaria Prodan. Înregistrarea, postată pe rețelele de socializare de către Anamaria Prodan, arată momentul în care cei doi s-au întâlnit în fața halei.

Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domnul Reghecampf. (…) Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? (…) E aici și domnul Reghecampf… uitați cu ce se ocupă.

Skijet-ul copilului lui, care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan în timpul filmării.

Poliția intervine în scandalul dintre cei doi

Polițiștii au fost chemați la fața locului pentru a interveni în conflictul dintre cei doi. Reghecampf a fost cel care a solicitat prezența autorităților, acuzând-o pe Anamaria Prodan de furt. Cu toate acestea, impresara a susținut că skijet-ul era adus de ea la reparat și că nu există niciun motiv pentru plângerea penală făcută de Reghecampf.

Sesizare făcută la Poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă. L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva… (…) Domnul Reghecampf pune Poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce”, a adăugat Anamaria Prodan.

În imaginile postate online, se poate observa cum cei doi și-au aruncat acuzații reciproce, fiecare susținându-și punctul de vedere cu privire la skijet și la bunurile comune pe care le dețin.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf și continuarea conflictului

Contactat de jurnaliștii WOWbiz.ro, Laurențiu Reghecampf a fost rezervat în declarații, preferând să lase autoritățile să își facă datoria. „Îmi cer scuze, dar prefer să nu fac nicio declarație legată de cele întâmplate. Autoritățile își fac datoria. Mulțumesc”, a spus Reghecampf.

Conflictul dintre cei doi, care încă sunt legal soț și soție, s-a amplificat în fața atelierului. Anamaria Prodan a insistat că skijet-ul este al copilului lor și că a fost adus la reparat cu mult timp înainte. Laurențiu Reghecampf a susținut că încearcă doar să recupereze bunurile pe care ea le-ar fi vândut.

Eu l-am adus, eu îl iau! Trage mașina, te rog frumos, și leagă-l de mașină să îl iau acasă”, a spus Anamaria Prodan în timpul altercației. La care Laurențiu Reghecampf a răspuns: „Nu există așa ceva!

Disputa a continuat cu schimburi de replici dure, impresara acuzându-l pe Reghecampf că nu își vizitează copilul și că încearcă să sustragă bunurile familiei. „Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să îți vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: