Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat identitatea româncei ucisă de rechin în Egipt. Era din Suceava

S-a aflat identitatea româncei ucisă de rechin în Egipt. Era din Suceava

O româncă în vârstă de 40 de ani, și o femeie austriacă, pe nume Elisabeth Sauer, au fost găsite mutilate la mai puțin de 600 de metri una de cealaltă, în apropiere de Sahl Hasheesh, cunoscutul loc de excursie pentru turiști, în Hurghada, Egipt.

Cine este românca sfâșiată de rechin

Un rechin din specia Mako cu înotătoare scurte, le-a adus un sfârșit tragic femeilor care se aflau în calitate de turiști în Hurghada.  Una dintre femei era româncă și a fost neidentificată ore întregi. Acum au apărut primele imagini cu ea! Iată toate detaliile.

Românca ucisă de rechin în Egipt era suceveanca Roxana Donisan

Românca ucisă de rechinul din specia Mako cu înotătoare scurte, în Hurghada, Egipt era din Suceava. Numele femeii este Roxana Donisan, avea 40 de aniși era funcționară la Direcția de Finanțe. Aceasta și-a cumpărat două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă, potrivit „ monitorulsv.ro”

„Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, la data de 3 iulie a.c., de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul unei românce aflate în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt.

„În acest context, reprezentanții ambasadei au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile competente egiptene în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la circumstanțele producerii decesului. Potrivit informațiilor transmise de autoritățile competente egiptene, în urma investigațiilor realizate, a reieșit că decesul cetățeanului român s-a produs în urma unui atac al unui rechin. Reprezentanții Ambasadei României la Cairo au întreprins demersurile necesare pe lângă autoritățile române competente pentru identificarea, de urgență, a familiei din România a persoanei decedate, fiind transmise condoleanțe pentru pierderea suferită și oferite informațiile necesare cu privire la repatrierea trupului neînsuflețit pentru a fi înmormântat în România”, se arată în comunicat.”, conform monitorulsv.ro

MAE a precizat și că ambasada de la Cairo nu a primit încă alte solicitări de asistență consulară din partea niciunui cetățean român cu privire la acest incident și se arată că dialogul cu autoritățile egiptene și cu companiile de turism implicate în marea tragedie continuă și că „ambasada este pregătită să acorde asistență consulară, conform competențelor legale”, potrivit aceleași surse.

„De asemenea, având în vedere că acest incident este al doilea de acest gen în ultimele două zile care implică atacuri de rechin, MAE recomandă cetățenilor români care se află în Egipt sau urmează să călătorească în această țară în scop turistic să urmeze sfaturile și recomandările autorităților locale în ceea ce privește zonele sigure de recreere și înot în mare”, se relatează conform aceleași surse. 

Mesaje emoționante de la aporpiați

„Ce mare tragedie,dumnezeu  aibă grijă de acest suflet pierdut în mare ,iar familiei, le doresc  treacă cu putere peste această mare încercare;
Dumnezeu  te primească în Împărăția Lui !;
Roxana, să ai linişte acolo Sus dacă în vacanța din Egipt nu ai avut. E greu spre imposibil de imaginat prin ce ai trecut. Dumnezeu să te aibă în pază.”, potrivit paginii personale de Facebook al Roxanei Donisan
Sursa foto: monitorulsv.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: