Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Prima imagine cu burtica Ginei Pistol

S-a aflat! Prima imagine cu burtica Ginei Pistol

GALERIE FOTO (7) Prima imagine cu burtica Ginei Pistol

S-a vorbit foarte mult în ultima perioadă despre o presupusă sarcină a Ginei Pistol, dar nu a fost niciodată confirmat acest lucru, astfel, totul a rămas la stadiul de bârfă. Însă, gesturile pe care prezentatoarea Tv le face, dau de înțeles că Smiley va deveni în curând tătic.

S-a confirmat! Prima imagine cu burtica Ginei Pistol

Gina Pistol, în vârstă de 38 de ani, a avut, recent, o apariție la televizor în care i s-a putut observa burtica de graviduță. Chiar dacă aceasta purta o rochie neagră mai largă pe corp, moderatoarea a făcut un gest care a dat-o de gol. Gina și-a pus de mai multe ori mâna pe burtă, într-un mod protectiv, la fel cum fac femeile atunci când sunt însărcinate.

Deși Smiley și Gina nu au comentat în vreun fel informațiile despre o posibilă sarcină, blondina a postat un mesaj subtil în mediul online, în care susține că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Gina Pistol insarcinata

Gina Pistol trăiește o perioadă frumoasă

Aceasta a primit un mesaj pe Internet, iar vedeta a lăsat la acel moment un mesaj prin care le spune urmăritorilor săi că trăiește o perioadă extrem de plăcută.

Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească‘ a spus Gina Pistol, pe contul său de Instagram.

Potrivit unor surse apropiate vedetei, Gina este foarte fericită că va deveni pentru prima oară mămică. Din această cauză, vedeta nu va mai apărea în alte proiecte televizate, decât în cadrul emisiuni Chefi la cutite. Totodată, medicul i-ar fi indicat vedetei să nu depună efort, și să lase munca deoparte, să se odihnească și să evite să stea ore întregi în picioare. Gina și Smiley formează un cuplu de aproximativ trei ani, ambii fiind foarte discreți în ceea ce privește viața personală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: