Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat principalul suspect din cazul mâinii găsite pe un drum din Argeș. Autoritățile au făcut anunțul

S-a aflat principalul suspect din cazul mâinii găsite pe un drum din Argeș. Autoritățile au făcut anunțul

Aproximativ două luni în urmă, o descoperire macabră a șocat comunitatea locală din Argeș, când un braț uman, identificat ulterior ca aparținând unui bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost găsit pe o șosea din zonă. Această descoperire a declanșat o amplă anchetă pentru a găsi trupul neînsuflețit al victimei și a dezvăluit noi detalii șocante.

Arestate preventiv: Fiul victimei, un luptător MMA

Un aspect semnificativ al acestei anchete este arestarea preventivă a unui tânăr în vârstă de 25 de ani, unul dintre fiii bărbatului decedat. Acest tânăr, cunoscut ca un luptător de arte marțiale mixte (MMA), este suspectat că ar fi comis crima și și-ar fi ucis propriul tată. Arestarea sa a fost emisă pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce anchetatorii continuă să adune dovezi în acest caz înspăimântător.

Colaborarea inițială și dezvăluirile ulterioare

La începutul investigației, tânărul a colaborat cu autoritățile, afirmând că nu avea legătură cu tatăl său de ceva timp. Cu toate acestea, pe măsură ce ancheta a avansat, s-au dezvăluit detalii tulburătoare. Oamenii legii presupun că crimă oribilă ar fi avut loc în luna noiembrie a anului precedent și există suspiciuni că tânărul ar fi avut un complice în această acțiune sinistră.

Conflictul și rănile victimei

Conform sursei Observatornews.ro, tragedia ar fi avut loc în Brașov, după un conflict între tată și fiu. La momentul descoperirii brațului bărbatului, trupul victimei prezenta semne evidente de violență. Initial, s-a presupus că aceste răni ar fi fost cauzate de animale sălbatice, dar acum există suspiciuni că fiul victimei ar putea fi responsabil pentru aceste leziuni grave.

Tentativa de ascundere a cadavrului

Până în prezent, trupul neînsuflețit al bărbatului nu a fost găsit. Cu toate acestea, fiul victimei a recunoscut că a încercat să scape de cadavrul tatălui său. Tânărul a declarat că a aruncat corpul la aproximativ 2 kilometri distanță de locul unde a fost descoperit brațul bărbatului.

Antecedentele penale ale victimei

Cu privire la victima acestui tragic incident, Zoltan Sorin Ștefan, în vârstă de 53 de ani, se știe că avea mai multe antecedente penale, fiind condamnat pentru omor în anul 1996 și primind o pedeapsă pentru tentativă de omor în anul 2015. Aceste informații adaugă o nuanță suplimentară de complexitate în investigație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: