Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat ultimul mesaj pe care Adela Loredana, polițista de 25 de ani, l-a trimis soțului ei, înainte să se împuște în cap FOTO

S-a aflat ultimul mesaj pe care Adela Loredana, polițista de 25 de ani, l-a trimis soțului ei, înainte să se împuște în cap FOTO

GALERIE FOTO (2)

Surse din anturajul lui Sorin Spînu, soțul Adelei Loredana, polițista de numai 25 de ani care s-a împușcat în cap, au dat în vileag ultimul mesaj al fetei pentru partenerul său de viață. Iată toate detaliile!

Ultimul mesaj pe care Adela Loredana l-a trimis soțului ei, înainte să se împuște în cap

Adela Loredana, o polițistă de numai 25 de ani, a recurs la gestul suprem de a-și lua viața. Tânăra s-a împușcat în cap, iar apropiații săi au dat vina pe soțul acesteia, Sorin Spînu, pentru această alegere tragică.

Apropiații bărbatului susțin pentru SpyNews că toate acuzațiile făcute de apropiații polițistei cum că soțul său ar fi avut o amantă ar fi fost false și că, de fapt, Adela Loredana s-a confruntat cu alte probleme. Totodată, aceștia au dezvăluit ultimul mesaj pe care Adela Loredana, polițista de 25 de ani, l-a trimis soțului ei.

„Te voi iubi mereu, să nu uiți. Pe toți, de fapt. Să ai grijă și de ai mei, mai ales de mami. Te rog din suflet să îi ajuți financiar dacă au nevoie. Și iertați-mă toți pentru durerea pe care v-o provoc, dar nici eu nu pot să mai trăiesc cu durerea asta și ceea ce simt acum din cauza depresiei, simt că nu mai sunt nimic din ceea ce am fost, simt că nu există nicio soluție sau scăpare pentru mine, mă sperie orice gând spre viitor din situația asta. Nu mai pot să fac nimic. Am luat în calcul toate posibilitățile și nimic nu m-ar fi ajutat să ies din starea asta. Parcă am primit numai semne că tot aici o să ajung. Sper doar să pot să am grijă de voi toți de acolo, nu știu de unde, vreau să fiți toți bine, vreau din suflet asta. O să încerc să fiu lângă voi, să vă dau putere”, a scris Adela Loredana, potrivit sursei citate.

Sursa foto: SpyNews

Adelei Loredana nu i s-a făcut slujbă în biserică

Din pricina faptului că s-a sinucis, tânăra nu a avut o slujbă de înmormântare în biserică, ci doar la mormânt. Cei dragi au condus-o pe ultimul drum.

Atât părinții fetei, cât și soțul acesteia au fost puternic marcați de tragedia care i-a îndoliat și nimeni nu se aștepta la gestul tinerei care părea mereu cu zâmbetul pe buze.

Mașinile care au venit la funerariile fetei au purtat toate o fotografie cu Adela din ziua în care s-a căsătorit cu partenerul ei, conform sursei citate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: