Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » S-a căsătorit din interes și a sperat să moștenească averea soțului. La moartea acestuia a trăit un șoc

S-a căsătorit din interes și a sperat să moștenească averea soțului. La moartea acestuia a trăit un șoc

Sandrine Devillard era expert imobiliar în Paris când și-a cunoscut viitorul soțul. Ea pusese ochii pe vastele terenuri pe care bărbatul le deținea și s-a oferit să faciliteze vânzarea lor. Când bărbatul a refuzat, aceasta a făcut ca între ei să se înfiripeze ceva. Câteva luni mai târziu, Sandrine s-a căsătorit din interes cu bătrânul de 68 de ani, fără dinți în gură, care locuia într-o cocioabă.

S-a căsătorit din interes cu bărbatul de 68 de ani

Convinsă că a tras lozul cel mare, Sandrine număra zilele până când o să fie văduvă. Își petrecea zilele convingându-și soțul că-l iubește și chiar a compus o melodie pentru el. În ziua morții lui, însă, tot adevărul a ieșit la iveală.

Marcel Amphoux a murit în urma unui accident de mașină, iar Sandrine Devillard a fost o văduvă tânără. La citirea testamentului, Sandrine a avut o surpriză de proporții să vadă că tot ce a trăit lângă bărbatul respectiv a fost o minciună.

Ce scrisese bărbatul în testament

Pesemne, Marcel nu fusese convins de sentimentele soției sale, căci a exclus-o din testament. La citirea lui, Sandrine a aflat că a făcut un compromis inutil și că bărbatul nu-i lăsase nimic. Toate terenurile bărbatului i-au revenit fiicei sale înstrăinată, din prima căsătorie. Deși Sandrine și-a cerut drepturile în calitate de văduvă, n-a avut câștig de cauză. Fata și-a adjudecat moștenirea și nici nu și-a băgat în seamă soacra.

Citește și S-a trezit din comă după 27 de ani. Ce a spus prima oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini