Redactia.ro
Home » Monden » S-a confirmat! Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cu ce se va ocupa de acum

S-a confirmat! Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cu ce se va ocupa de acum

Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, după 10 ani la Antena 1 și începe un nou proiect. Iată despre ce este vorba!

Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Cătălin Oprișan a realizat mai multe emisiuni pentru GSP TV și a făcut parte din cadrul emisiunilor de la B1 TV, Dolce Sport și Prima TV. În prezent, jurnalistul face parte din echipa Observator. Cătălin Oprișan a ajuns în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, în 2012, fiind redactor șef. În cadrul matinalului, acesta apărea alături de prezentatorii emisiunii, ocupându-se de buna dispoziție a publicului comentând tot felul de videoclipuri amuzante. „Că pot căuta. Că pot scormoni. Că pot găsi. Că pot afla. Că pot transmite”, a declarat Cătălin Oprișan. În urmă cu câteva luni, acesta a deschis un podcast „Vreau să știu”, în cadrul căruia invită numeroase celebrități din România.

Cătălin Oprișan a decis să părăsească emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și trustul Antena 1, după 10 ani. Acesta va renunța la televiziune și se va focusa pe radio, unde va prezenta alături de Ciprian Dinu o emisiune matinală la Kiss FM:

Cu trezitul nu va fi o problemă. Oricum de zece ani, asta fac: trezirea la 5.20, de cele mai multe ori înaintea alarmei. Ceea ce contează este că încep în Timpuri Noi (sediul Kiss FM, nota redacţiei)”, a declarat Cătălin Oprişan pentru paginademedia.ro.

Când începe Cătălin Oprișan munca la radio

Emisiunea matinală de la Kiss FM, unde se alătură și Cătălin Oprișan ar urma să intre pe post pe 3 octombrie, potrivit sursei menționate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: