Redactia.ro
Home » Știri » S-a dat alarma! A avut loc un accident cu 18 copii și 3 adulți. Planul Roșu este din nou activat

S-a dat alarma! A avut loc un accident cu 18 copii și 3 adulți. Planul Roșu este din nou activat

În urmă cu puțin timp, localitatea Deveselu din județul Olt a devenit nefericitul teatru al unui accident rutier grav. În urma acestui incident, Planul Roșu de Intervenție a fost activat de către autorități, dat fiind numărul mare de victime implicate. Un microbuz, în care se aflau nu mai puțin de 18 copii și doi adulți, s-a ciocnit cu o mașină condusă de o femeie.

Accidentul a avut loc în timpul unei zile obișnuite de luni, când un microbuz transporta 18 copii, însoțiți de doi adulți, prin localitatea Deveselu. În același timp, o mașină era condusă de o femeie care se afla în traficul rutier. Din păcate, cele două vehicule au intrat în coliziune, rezultând un impact devastator.

S-a activat Planul Roșu la Deveselu

La fața locului, echipele de intervenție au fost prompte în acțiunile lor. Autospeciala de stingere și autospeciala pentru transport personal au fost mobilizate pentru a asigura că orice risc de incendiu sau pericol pentru victime să fie gestionat eficient.

În plus, șapte echipaje SMURD și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt au fost trimise pentru a acorda asistență medicală celor afectați.Până în acest moment nu se cunosc cauzele producerii acestui accident puternic. Oamenii legii fac tot posibilul pentru a afla în cel mai scurt timp ce s-a întâmplat și de ce au ajuns cele două mașini să se ciocnească.

În ce stare se află victimele

După cum am menționat, este vorba despre 18 minori și 3 adulți care au fost implicați în acest accident rutier. Șase persoane au fost rănite, printre care se numără un adult și cinci copii. Victimele au fost duse imediat la spital pentru a li se administra tratamentul necesar.

”În urma impactului au rezultat 6 victime, 5 minori din microbuz și un adult. Din primele verificări, acestea au suferit leziuni ușoare, însă vor fi transportate la spital, pentru efectuarea tuturor investigațiilor medicale. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. Până în acest moment au fost transportate la CPU Caracal șase victime (un adult și 5 minori ). Toate victimele sunt conștiente, fără traumatisme care să le pună viața în pericol”, anunță ISU Olt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: