Redactia.ro
Home » Știri » S-a dat alarma în Capitală! Un incendiu a izbucnit la prima oră a dimineții într-un hotel din inima Bucureștiului

S-a dat alarma în Capitală! Un incendiu a izbucnit la prima oră a dimineții într-un hotel din inima Bucureștiului

GALERIE FOTO (4)

În dimineața zilei de marți, 9 ianuarie, pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la Antique Hostel, localizat în inima Bucureștiului, în zona Piața Unirii-Centrul Vechi. Informația a fost confirmată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

Clădirea în care a avut loc incendiul este o construcție veche de peste 100 de ani, iar suprafața afectată a fost de aproximativ 100 de metri pătrați.

Un incendiu a izbucnit într-un hotel din Capitală

Operațiunea de stingere a fost una complexă, implicând intervenția a 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, o mașină SMURD, o descarcerare și Detașamentul Special de Salvatori, semn al gravității situației.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei clădiri P+2 cu destinația de hotel, în Splaiul Independenței. Suprafața afectată, 100 mp. Au fost evacuate 20 de persoane”, au precizat pompierii.

Deși intervenția promptă a echipei de pompieri a permis evacuarea în siguranță a celor 20 de persoane aflate în clădire, cauza incendiului rămâne deocamdată necunoscută. Focul a izbucnit la partea superioară a clădirii, iar ancheta pentru stabilirea circumstanțelor și a factorilor care au generat incendiul este în desfășurare.

Știre în curs de actualizare…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: