Redactia.ro
Home » Monden » S-a despărțit de soț după ce un aliment din frigider a confirmat că o înșală. Bărbatul a rămas cu amanta

S-a despărțit de soț după ce un aliment din frigider a confirmat că o înșală. Bărbatul a rămas cu amanta

De ce să pui o linguriță de sare în frigiderul tău? Trucul care îți va face viața mult mai ușoară în bucătărie

S-a despărțit de soț după ce un aliment din frigider a confirmat că o înșală. Bărbatul a rămas cu amanta. Aceasta este povestea de viață a Shakirei! Vedeta internațională a aflat de idila cu noua iubită după ce a descoperit în frigider un aliment de care Pique nu s-ar fi atins niciodată! Era clar, o femeie a fost în casa lor. Iată detaliile incendiare care au șocat întreaga planetă!

Shakira s-a despărțit de Pique după ce un aliment din frigider a confirmat că o înșală

Shakira, în vârstă de 45 de ani, l-a părăsit pe fotbalist vara trecută, după 11 ani de relație, după ce a descoperit că un borcan de dulceață de căpșuni din frigiderul lor fusese mâncat în timp ce ea era plecată.

Ea s-a întors acasă după o perioadă de călătorii când a observat că gemul ei, pe care soțul nu-l plăcea deloc fusese mâncat, potrivit ShowNews Today.

Cântăreața a făcut aluzie la acest incident în videoclipul piesei sale „Te Felicito”, în care apare în clipul video cu capul în interiorul unui frigider deschis.

Gerard Pique și Shakira au divorțat după 10 ani de căsnicie

Dragostea dintre Gerard Pique și Shakira a început în timpul Cupei Mondiale, când s-au cunoscut. Erau împreună de 10 ani și și-au întemeiat o familie superbă care părea aproape perfectă. I-am putut vedea împreună în numeroase ocazii, arătând că nu există nicio barieră posibilă care să-i împiedice pe Sasha și Milan să devină motorul vieții lor.

La mijlocul acestui 2022 s-a descoperit că Piqué era cu Clara Chia și, prin urmare, Shakira a început procedurile de divorț. Dar ceea ce părea a fi o poveste de dragoste de moment, era ceva ce se întâmpla de mult timp. Potrivit celor din jur, cei doi s-au cunoscut pe vremea când Clara lucra ca ospătăriță, înainte de a ajunge la Kosmos.

Chía este prietenă cu iubita unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui Piqué, așa că legăturile și coincidențele sunt foarte vechi. Amândoi au simțit dragostea imediat, asta în condițiile în care Clara este cu 10 ani mai tânără decât Piqué, ea fiind de aceeași vârstă cu Shakira. Emisiunea Sálvame a scos la iveală relația dintre Chía și Piqué, într-un interviu cu Ibai Llanos, unul dintre prietenii fotbalistului, potrivit  okdiario.com.

Piqué și Clara Chia erau împreună încă dinainte ca fotbalistul să divorțeze

Gerard Piqué și Clara Chía erau deja împreună înainte de divorțul de Shakira, fotbalistul și angajata sa, după cum arată acest videoclip, au avut o relație înainte ca divorțul lor să fie oficializat.

Imaginile dovedesc că de ani de zile, Piqué i-a fost infidel Shakirei cu Clara Chía!

Gerard Piqué și Clara Chía erau deja împreună înainte de divorțul de Shakira, fotbalistul și angajata sa, după cum arată acest videoclip, au avut o relație înainte de a deveni oficială. Dragostea pentru Clara s-a născut mai devreme decât am fost făcuți să credem, după cum vedem într-un videoclip în care Piqué este intervievat, apărut pe Twitter.

În momentul în care fotbalistul este intervievat, o vedem pe Chía în propria casă, arătând dragostea pe care și-o purtau deja în acele zile:

Această înregistrare video arată că erau deja împreună, în ciuda faptului că se spunea că era asistenta lui.

 

 

 

 

Sursa foto: Milad Mosapoor, Wiki

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: